Party

STOCKHOLM

Club Connection
Kritikerrosade sångerskan Edith Backlund spelar under fredagskvällen på Club Connection. Hennes musik har beskrivits som en blandning mellan Coldplay och The Cardigans och hon har snabbt blivit en flatfavorit med sitt sköna sound. Edith är just nu aktuell med plattan ”Merely daydreams” och signerar givetvis sin senaste singel på Connection.
För övrigt… har den hårt arbetande Emil Hellman lyckats slita sig från studion denna fredagkväll för att spela plattor för alla danssugna på Connection ikväll fredag. Och såklart fortsätter festen under lördagskvällen…
Cattelins
Storkyrkobrinken 9
22-05 (fredag och lördag)

Lino
Sveriges populäraste Linda Bengtzing kommer till Lino för att köra sina hits under lördagskvällen. Givetvis blir det allsång, svettigt skön stämning och sjukt mycket folk, så kom i tid! JJ på klubbgolvet och Anders i Vinterbaren, och givetvis kör Edward af Sillén alla färska schlagerhits på schlagergolvet.
Södra Riddarholmshamnen 19
22-03 (lördag)

Patricia
Andres Esteche besöker båten med sin senaste singel ”Ängel” i bagaget. Och visst kan vi hoppas på ett framförande av hans två schlagerhits också…?
Dessutom gör Babsan bejublad comeback den här helgen efter en envis fotolycka strax innan Melodifestivalsfinalen för två veckor sedan…
Stadsgårdskajen 152
18-03 (söndag)

Mälarpaviljongen
På lördag öppnar Mälarpaviljongen igen med full styrka – det vill säga öppet varje dag från 11.00.
– Hela vårskruden har inte kommit på ännu på grund av den försenade våren, berättar Arto Winter, men vi kommer successivt i takt med vädret bättra på kostymen. Vi ser också fram mot sommaren då vi kommer har Dj-kvällar och uppträdanden.
Arto Winter berättar att man nu även sålt Djurgårdsterrassen och därmed kommer fokuserar på Målarpaviljongen helt och hållet.
Norr Mälarstrand 62
11-? (dagligen)

Angel
Förra fredagens smygpremiär för dansklubben Angel blev just så party som man kan förvänta. Mixat Officiell premiär fredag kväll. På trancegolvet spelar Fredde och Johnny Boy. På housegolvet Stefan Wendin. Mixad och gayvänlig danspublik!
Södra Riddarholmshamnen 19
22-03 (fredag)

SLM
Bar som vanligt för läderkillar medlemmar i SLM på fredagskvällen. På lördag är det dans med Dj J2. Dresscode gäller!
Wollmar Yxkullsgatan 18
22-02 (fredag och lördag)

GÖTEBORG

Gretas
På scenen fredag: Linda Bengtzing! Behöver vi säga mer? Efter förra årets bejublade framträdande är schlagerstjärnan tillbaka med ännu en rejäl dänga i bakfickan. Linda kör givetvis ”Alla flickor” och ”Jag ljuger så bra” och kanske nåt nytt från sin nysläppta debutplatta. Och har du tur kan ett signerat album bli ditt….
Drottninggatan 35
20-04 (fredag och lördag)

Queer
Draggänget i Champagne Safari sprider glamour på Queer under fredagskvällen. Dessutom blir det modevisning med det just nu omtalade kanadensiska underklädesmärket Ginch Gonch. Räkna med heta modeller och en massa bra musik under ledning av Eric Rush och John Eltong.
Kungsportsavenyn 38
23-05

Castro
Nu har vi väntat ett tag, så det är klart att vi beger oss till Castros Party på lördag. Glöm inte bort att det är happy Hour 22-23…. På fredag är det Haket Pub precis som vanligt.
Första långgatan 32
17-02 (fredag)

Golden Ladies
För andar gången arrangerar Goldens Ladies en kvinnofest på Haket, där Castro håller till. Från 20.00 för alla HB-kvinnor 35 år och uppåt.
Första långgatan 32
20-02 (lördag)

GayStraightToHell
Twilight Disco-tema blir det när hyllade klubben GayStraightToHell har aprilfest. På scen Lovers och DJanna står för musiken. Öppet lördag från 22.00.
Järntorget
20-03 (lördag)

MALMÖ

WONK
Partyt fortgår även på Gaygalevinnaren Wonk i Malmö.
DJ:s är Jörgen och den från Stockholm influgna Pamela. Och lika säkert som amen i kyrkan så blir det karaokebar med Belinda och ett gäng go-go-pojkar….
Amiralsgatan 20
Lördag 23-05

Dolce Vita
På Hipp kör Dolce Vita schlager i mängder. Det blir schlager på stora dansgolvet och karaoke i lilla baren. Inte enbart gay men ”gayvänligt”.
Kalendergatan 12
23-03

Indigo
På fredag kväll är det Night Club Indigo för alla. På lördag är det först Golden Ladiesfest för kvinnor 35+ mellan 18-23, middag och dans. Därefter tar tjejfesten vid som pågår fram till 03.00.
Monbijougatan 15
23-03 (fredag)
18-03 (lördag)

SLM
Läderkillarna har klubbkväll på fredagen. Medlemsklubb och dresscode gäller!
Ystadsgatan 13
22- (fredag, dörrarna stängs vid midnatt)

Publicerad: 2006-03-31 13:00:00