Party

Redan nu har många tjejer anmält sig till Miss Gay Sweden 2006, berättar arrangörerna Mirre och Majsan på club Connection.
Det är andra året som Miss Gay Sweden utses.
– Det som är extra kul är att det är en sådan stor spännvidd på deltagarna, dels de som var med förra året och även de som redan hunnit anmäla sig, berättar Mirre för QX.se.
I år avgörs vem som blir Miss Gay 2006 vid en fest på onsdagen under Stockholm Pride-festivalen. Men resan dit är lång!
Anmälningarna pågår för fullt via Club Connections hemsida. Den 7 maj är sista anmälningsdag. Därefter kan alla som vill rösta fram de tio som får till final. Röstningen sker via Connections hemsida och den avslutas den 11 juni.
De tio kommer sedan presenteras på QX.se och via QX.se kan man så rösta fram vem man tycker är värd att vinna. Via nätomröstningen utses en ”folkets kandidat”. Vid själva Miss Gay Sweden-festen utses vem som tilldelas titeln av en jury.
Förutom titel så kommer årets Miss Gay få en resa, mobiltelefon, ett års Guld på Qruiser, presentkort från Have2Have, GayResor, Upplevelseresor och en weekend för två på något av Rica Hotels anläggningar. Tvåan och trean går inte lottlösa från tävlingen heller och alla får självklart en kul fest och tävlingsperiod!
Likt förra året kommer alla finalister ha sidor på Qruiser där de kan driva kampanj och svara på frågor!
Anmäl ditt deltagande i tävlingen via Club Connections hemsida

http://www.clubconnection.nu/

Källa: Club Connection

Publicerad: 2006-03-10 00:00:00