Party

STOCKHOLM
Vårens stora Flatfest är här. Mouseclub i regi av Connection-Mirre och Majsan. Eventuellt kvarvarande biljetter till fredagskvällens storparty på Kolingsborg hittar du via Connection. På scen står Edith Backlund och Teddy. Dessutom är DJ Nenne, Inca, Katja och Helena på plats.
På Connection är det Melodifestivalen som gäller. Storbild och party natten lång.
Lino har inte någon storbilds-TV från deltävlingarna – de satsar istället på stora finalen. På lördag är det Bernhard på stora golvet, Edward i schlagerbaren och Anders på gården.

Inför 8 mars har Combustion en ”feministisk festkväll” på Debaser vid Slussen. Söndag kväll hålls den och på scen står Chicks on Speed och Angie Reed. Dj-andet står Combustiontjejerna för.

På lördag spelar Geoff Gains på SLM. Housekaos på läderklubben betyder det!

MALMÖ
Wonk har storfrämmande. Det är London-klubben Salvation som gör ett nedslag. Rent praktiskt betyder det att Dj Luke Hope och Pier Morrocco spelar. Det blir GoGoBoys. Och för de som räds skön dansmusik av Londonskt snitt så spelar Lola ToneDeath schlagers och Belinda har sin bejublade KaraokeBar.

GÖTEBORG
Tuffa klubben GayStraight2Hell har party på lördag med Sister Julie på scen, Indie Rave-film, konst av Strippar och DJ är Herman. Såväl Castro som Gretas har självklart party liksom Club Lollypop.

Karlstad
Club Zarah slår ännu ett slag för ett gayvänligare Karlstad och arrangerar lördag kväll en fest på Restaurang K6. Festen håller på mellan nio till ett på natten och det kostar 40 kronor i entré.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-03-03 15:00:00