Avhopp!

Dominika Peczynski lämnar alltså Ulrich Bermsjö och deras Nouveau Riche idag med omedelbar verkan. Gruppen har haft en stor singelhit under vintern med ”Oh Lord” och en ny singel ”Hardcore life”, har redan släppts till radiostationerna.
Vi ringde upp Dominika för att på svar på vad som hänt:
Du hoppar alltså av idag, varför?
-Jag är egen företagare, mamma och har varit med i branschen i flera år och klarar inte av att folk styr och ställer hur som helst. Och jag vill inte säga att det är hela skivbolaget utan det är en person som jag inte kommer överens med. Vi har helt enkelt helt olika syn på hur bandet och dess framtid ska se ut.

Vad händer med Ulrich och Nouveau Riche nu?
– Han är bara ledsen just nu såklart och på väg hit just nu för att ta en fika och äta bullar. Ulrich är min favoritgaykavaljer och jag älskar honom och jag vill verkligen poängtera att detta inte har med honom att göra. Jag skulle gärna fortsatt om jag trott att det skulle fungera, men mina åsikter vägs inte in trots att jag har massor av erfarenhet inom artistbranschen. Jag har helt enkelt inte fått gehör för mina åsikter och då är det lika bra att lämna alltihop.

Vad händer härnäst för dig?
– Jag är inte ekonomiskt beroende av det här projektet så jag fortsätter med mina andra jobb. Men det känns fruktansvärt tråkigt eftersom jag haft jättekul med Ulrich och allt runtomkring. Det är Ulrich som det är mest synd om eftersom han arbetat så hårt för det här, jag har ju bara kommit in och haft väldigt kul.

Och det finns inget hopp om att du hoppar på igen?
-Nej, inte så länge Nouveau Riche ligger på det här skivbolaget.

Publicerad: 2006-02-27 15:11:39