Melodifestival 2006

Det åts snacks, dracks vin och smyglästes, men framförallt lyssnades det på schlager. Vi har givetvis bilderna.
Tidningen kommer ut under nästa vecka i butiker runt om i landet och innehåller nya intervjuer med Carola, Lena Philipsson, Kikki, Jessica Andersson, Magnus Bäcklund och många fler schlagerfavoriter.


Andreas Lundstedt och Tess Merkel kom ihop. Två deltaganden för henne, fyra för honom.


Nakenchockaren Arja kom så klart med sin danspartner, Tobias. När Arja åker ut ur ”Lets dance”, väntar en Thailandsresa berättade hon. Låt oss hoppas att det dröjer ett tag.


Evan deltar för första gången och ligger i getingbo-tävlingen med Sandra Dahlberg, Carola och Roger Pontare.


Gregor tävlar i år på egen hand, tidigare har han deltagit bakom Rickard Engfors, Nina & Kim, After Dark och Arja. Lottas schlagerdebut väntar vi fortfarande på.


Fredrik Kempe deltar inte i år. Men var glad ändå.


Hannah Graaf är med i första deltävlingen..altså bara en vecka kvar innan vi vet om det blir flip eller flopp för favoritblondinen från Kungsängen.


Mathias Holmgren ligger lågt i år. Han kom ju med en av förra årets bästa remixer på en schlagerlåt, ”Långt bortom tid och rum”


Enligt Expressentävlar Sonya med en eurodisco. Är hon vår nya Pandora?


Rickard Engfors, Tessan Andersson och Christer Björkman. Rickard är redaktionschef för ”Alla älskar schlager” och festade natten lång…


Pablo Cepeda tävlar i delfinal två med ”La chica de la copa”. Alla upp med handen som tror att Ricky Martin kommer nämnas när det skrivs om hans låt….

Publicerad: 2006-02-11 00:00:00