Stockholm Pride 2006

Redan förra året var Rica Hotels Stockholm Prides officiella hotell. I år förnyar man avtalet som sträcker sig fram till EuroPride i Stockholm 2008.
– Det samarbete vi har med Rica har varit väldigt positivt och att de ställer upp som officiellt hotell de kommande åren betyder oerhört mycket för Stockholm Pride och utgör en viktig garant för att vi kan göra en bra Pride som lockar tusentals människor från Sverige, Norden, Europa och resten av världen, säger Stockholm Prides ordförande Ulrika Westerlund i ett pressmeddelande.
I avtalet ingår specialerbjudanden för Pride-besökare och möjlighet för föreningen Stockholm Pride att använda möteslokaler och gästsängar för artister.
Affärutvecklingschef Maria Valentin på Rica Hotels säger att man vill utveckla Stockholm som resmål för alla sorters resenärer.
– Pridepubliken är viktig för oss, deras resvanor sammanfaller väl med våra hotells belägenhet mitt i stadskärnan nära puls och nöjen. Under Stockholm Pride 2006 ställs 1500 regnbågssängar tillförfogande för besökarna. För att på allvar våga vända sig till Pridepubliken krävs fantasi och mod. Vårt samarbete med Pride handlar om att gå ut och ge olika livsstilar och levnadssätt en plats, säger Maria Valentin i pressmeddelandet.

http://www.stockholmpride.org

Publicerad: 2006-02-05 20:00:00