QX GayGala 2006

QX GayGala 2006 är nu på väg att helt säljas slut. Nära 1600 personer kommer därmed vara med om korandet av Årets Homo, Hetero, Drag, Kämpe, Gayklubb och de nya priserna ”Jag-tror-inte-mina-ögon” respektive ”Vi-älskar-dig”. Totalt är det 18 priser som delas ut och det varvas som vanligt med en enastående show fylld av humor, glädje och ett stort engagemang.
Artisterna är som vanligt hemliga, men som vi tidigare berättat är det Sissela Kyle som även i år leder showen.
Cirkus är öppet till 03.00 så efter showen finns möjlighet att roa sig vidare på dansgolvet där Christer Broman spelar bästa dansmusiken!

Idag släpper vi försäljningen av ståplatser i barerna inne i salongen. Dessa biljetter säljs via QX Shop. Det finns ett begränsat antal biljetter kvar.
Barerna är placerade vid var sida om parketten och har en av de bästa utsikterna över scenen.
Prisutdelning och show startar 21.00, men Cirkus öppnar redan 18.00 för de som vill äta och komma i stämning inför galan.
Via TicNet finns kan du fortfarande boka biljetter till läktarplatserna. Det är dock endast ett fåtal platser kvar vilket innebär att det inte är garanterat att man kan få biljetter så man sitter tillsammans.

Röstningen till Årets GayGala pågår fram till den 23 januari. Röstar gör du via QX.se och man bekräftar sin röst genom ett SMS. Av kostnaden för SMS:et går 5 kronor till HBT-flyktingars stödförening.

http://www.qx.se/shop/avdelning.php?kategori=Biljetter

Källa: QX Shop

Publicerad: 2006-01-19 13:19:02