Party

Oron bland partysugna homobitransisar har varit stor sedan Lino börjat med ombyggnad och ny Rio fått problem med tillstånden.
Club Connection är gala, men har naturligtvis svårt att härbärgera alla partysugna. Så när nu Jean Skarstedt med Kaos World öppnar klubben Obscure med start i morgon och sedan varannan lördag, fylls lite av behovet upp.
Obscure beskrivs som en ”kul liten gay/mixed klubb” för ”de lite mer vågade och nyfikna”. På öppningskalaset spelar Tomas Hemstad med uppvärmning av Jean och Kinde. Klubben håller till på Hornsgatan 62 i källarlokalen H62. Musikstil: elektrohouse, vocal-old-school och azidtracks
På andar sidan Mariatorget kan grabbar som gillar läder festa lördag kväll. SLM har som vanligt öppet och det är J2 som spelar hard house.
För de som vill festa men kan tänka sig att gå hem vid 01, finns så klart alla barer och krogar öppna som vanligt. Side Track, Bysis klubb med Niclas och Sören, Roxy, Göken, Mandus och Torget.
Connection har garanterat fullt hus såväl ikväll fredag som i morgon lördag. Bägge kvällarna är det Emil Hellman (SoundFactory) som spelar. I morgon lördag finns dessutom GayIshockey-laget Stockholm Snipers på plats och berättar om verksamheten och värvar nya spelare.
Glöm inte heller att Rio fortsatt har öppet sitt Internet-café.
Och på söndag kan de mest danssugna som inte fått plats ta sig till Patricia.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-01-13 16:50:39