Grattis Gaygöteborg!

GÖTEBORG
Mellan 22-04 blir det fest för familjetrötta julfirare i Göteborgsområdet, så det är bara att möta upp med polarna och ge er ut och jämföra klappar över en drink eller två. Gretas låter er heller inte gå miste om julmaten för på andra våningen kommer de att ha en julbuffé med en massa smaskig julmat. Buffén är öppen 22-01 och är gratis (!) till alla Gretas gäster. När sedan festafolket går hem så får man med sig en julklapp samt en julgottispåse! Gretas snålar med andra ord inte på kalaset…
Gretas
Drottninggatan 35, Göteborg
23/12 16-04
24/12 22-04
25/12 22-05

STOCKHOLM
Sköna Connection har öppet på Julafton till 03.00. Välkomna ner efter familjen julfirande, önskar Mirre med personalen.
Storkyrkobrinken i Gamla Stan. Öppet till 03.00

Lilla mysbaren och restaurangen med det stora hjärtat. Mandus, har traditionsenligt öppet hela jul- och nyårshelgen. Från 17.00 varje dag och stängning vid midnatt. Österlånggatan 7 i Gamla Stan.

Läderklubben SLM har också traditionsenligt öppet hela julhelgen. Klubben öppnar 22.00 och stänger 02.00. Medlemsklubb för män som följer ”läder”-dresscode. Mixade fetischklubben Dekadance har öppet för sina medlemmar på Annandag jul. Först julbord och 21.00 börjar festen. Öppet till 03.00 på Sjättetunnan.

Posithiva Gruppen har öppet i sina nya lokaler på Söder mellan 18.00 till midnatt. Julbordet står serverat. Öppet för hiv-positiva homo- och bisexuella killar.

På Juldagen har legendariska Regnbågsrums-Jonas Andersson party på East på Stureplan. Dj är Gustav Ressle . Kalaset är mixat på det mest Regnbågsaktiga sätt!
Samma kväll har Monday Bar sin 13-årsfest. Danssugna HBT-are kan stuffa natten ut till en imponerade DJ-lista: Ronny Elvebakk, Inkfish, David West, Calle Dernulf, Özgür Can, Nihad Tule, Falk, Sharper, DJ Nosfea och Ida Engberg

MALMÖ
Wonk har stängt julafton, men håller öppet med stor Juldagsfest. På scen Dragshow med Electra. Deejay Jonny och Wonk spelar och Belinda har Karaokebaren öppen.

PITEÅ
RFSL Nord har julfest för julfirande norrlänningar och hemvändare den 28 december. Efter brandattentaten mot Polstjärnan hålls festen på Cityrestaurangen i Nolia City Konferens. Underhållningen står Tranzmission för och Dj är Kittystyle.

BORÅS
Istället för julaftonsöppet blir det Disco i RFSLs lokal Magasinet på Juldagen.

http://www.qx.se/guide/

Publicerad: 2005-12-23 00:00:00