Snygg. Sexig. Singel
Börjar du ge upp hoppet om att hitta en dejt? Well think again, vi har dammsugit Qruiser på de största kapen just nu och här är dom. Tio killar och tjejer som är vettiga, roliga, intressanta – och faktiskt rätt snygga.

Who´s that boy?
Darin har med senaste plattan bevisat att han inte är en dagslända. Idolen är numera stor gayfavorit och för oss berättar han om popplaner, pubertet, gayfans och om han är eller inte är…

Christine är Drottningen
Christine Meltzer är den stora tv-snackisen den här hösten. I träffsäkra imitationer av Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren och inte minst drottning Silvia har vi skrattat oss hesa framför tv-apparaterna varje
fredag i ”Hey Baberiba”. QX har träffat henne.
– Nu har nog hovet inte orkat rasa eftersom vi gör dom varje vecka. Men jag har hört på omvägar att Kungen tycker att det är lite småkul men att Silvia inte är så road”.

10 importerade flatfilmer
Har du sett Bound så många gånger att du börjar betrakta Gina Gershon som en nära vän? Får sexscenerna i filmen Desert Hearts dej ännu att flämta av upphetsning? Ja, då är det verkligen dags att gå vidare och upptäcka lite nyare flat/bi-filmer som finns att shoppa hos nätets välsorterade dvd- och videohandlare.

Hemma hos Anna och Tina
Efter att bara ha varit ihop någon månad tog Anna undulaten Kajsa och flyttade in i Tinas hyresrättsetta på 44 kvm i Stureby utanför Stockholm.
– Lesbiska brukar ju ta med hela bohaget redan under andra dejten, skrattar Anna.

Johan Hilton träffat Harriet Andersson
Jag var 14 första gången jag såg ”Sommaren med Monika”, men minns fortfarande hur stark min reaktion var. Och jag upplever i princip samma sak, samma svindlande känsla, nästan 15 år senare – och 52 år efter filmens tillkomst – när jag sitter med Harriet Andersson i ett litet rum tillhörande bokförlaget Alfabetas lokaler på Söder i Stockholm.

Vad gör en flata en söndag i New York?
Det är söndag och din nyutkomna väninna som är på besök kräver neonljus, paraply-drinkar och extremt mycket kvinnlig uppmärksamhet. Normalt sett är det ett problem, men inte i New York. Där är det snarare ett problem att välja bland alla flatklubbar. Så varför välja alls?

Vem tycker du ska få pris på Gaygalan 2006?
It´s that time of the year! Nu ska året sumeras. Vem och vad var bäst under 2005? Vem ska få titulera sig Årets Homo 2005? Vem ska bli Årets Hetero? Nu kan du fritt nominera vem du vill i de 18 kategorierna på www.qx.se

Gay Army
Den 20 november var det premiär på kanal5 för ännu en variant på det outtömliga dokusåpatemat. Vi har pratat med de svenska killarna Aj, Fredrik och Tom.

Dessutom…
listar vi kändisskandalerna vi nästa glömt, recenserar skivor av Bette Midler, Enya, Sinead O´Connor, Texas och Madonna. Vi har sett filmer som Kiss Kiss Bang Bang och Välkommen till familjen. Peter Siepen ger sina bästa skönhetstips, vi testar glögg och ger dig 25 bra julklappstips. Och så uppmärksammar Mats Strandberg World Aids Day och skriver att det är ett mirakel att han inte har hiv.

Publicerad: 2005-11-23 11:00:00