Party

Slut på Ramadan och start för Allhelgonshelg. Upplagt för fest alltså. I Stockholm blir det stort party på Rio på lördag med 5-öppet. Världspremiär för ”Farbot-Verbot”, ett mörkt projektionsäventyr fotograferat av fotografen Peter Nylander. Nils Harning, även känd som Tollie medverkar som Bride of Satan…
Installation i Atriet med Miss Jellyshot som röker vattenpipa och bjuder på förfriskningar! Blodig performance med Robert Fux: ”Keep Music Evil”! Den surrealistiska filmen ”The saddest music in the world” med Isabella Rosselini visas på storbild i Camouflage Backroom…
Dessutom hunkiga GoGoboys och Halloween-utspökat i lokalen.
Dagen innan är det Side Track som har Halloween-kalas. Personalen spökar som aldrig förr och utklädda gäster premieras i baren.
Lördagens Lino utlovar en ”Hot as Hell”-kväll med 5-öppet såväl på schlagergolvet med Edward, stora dansgolvet med Bernhard och på utegården där Anders spelar.
Connection har man Inca som spelar på fredagen och Emil Hellman på lördagen. På Halloweenfesten fredag kväll blandas ”läskiga drinkar” och det finns skrämmande mörka rum i lokalen. ”Ta på dig det mest skrämmande du har” uppmanar Mirre. Klubbvärd är Rolle och det blir en överraskningsshow.
På läderklubben SLM är det Halloweenfest på såväl fredag som lördag. Vanlig dresscode men uppmaning att bära mask. Lördagens DJ blir NY-house-gurun Geoff Gains.
Kinkyparty blir det även på Söder Mälarstrand och lokalen Podion på lördagskvällen, där Open Minded Club har fest för alla kön i kinkysvängen. Det blir en Domina-show med Lady Tara Iron och hennes hov och Peter Löfberg är DJ. Förköp på Eve Collection eller lite dyrare i entrén. Kinky-dresscode naturligtvis och då gärna Halloween-inspirerad!
Och Torget är inte sämre dom. På söndag har de som vanligt ”Happy Sunday”-priser på dryck och mat och nu på söndag kör man Halloween-tema. De utklädda kan vänta sig specialpriser på frozen cocktails och som vanligt blir det bra musik med DJ och skönt folk i baren.

I Göteborg är det fullt fart på stans klubbar. Castro har på lördagen Halloween-tema med dansbar i källaren, Loúnge på övervåningen och förspel i baren.
GayStraight2Hell uppmärksammar helgon och spök-helgen med en Dj-uppställning bestående av Il Stefano, 2184Live, Linda Lovelace och Johnny Rocker. På scen står JayJay Johanson och Midnight MOnkeys. Det blir en Syrgasbar och hela lokalen blir till ett Doktor Baltazaar-laboratorium. ”Denna klubbkväll smäller högst av alla” utlovar gänget bakom klubben.
Halloween-helg blir det på Gretas den 4-5 november och såväl personalen som Tranzmission kommer vara utklädda ” men man vet aldrig vem som kan finnas bakom masken!” meddelas det.

I Malmö och Köpenhamn har läderkilarna sin femte Kink Link-weekend. På fredagen är det läderparty i klubblokalen på Studiestræde med stripshow och mys i källarlokalen till 04 på morgonen. På lördagen är det Malmö som gäller och Ystadsgatan. Först och främst middag på Koggen och därefter fest där Öresunds läckraste röv skall koras och nattamat vid 02.
De som inte gillar läderscenen kan istället på fredagen festa loss på Twisted som nu kommer hålla party varje första fredag i månaden på The Tunnel. Dragshow med Elecktra . DJ Joe och Magnus . Värdinna är Belinda . RnB lounge och GoGo killar. Showtime 00.30.
Dagen efter, i det som döpts till Heaven & Hell weekend, blir det Halloween-fest på Wonk med Deejay Johnny på stora dansgolvet och Wonk själv på det lilla. Belinda har såklart sin karaokebar igång. ”Kom i tid – det blir kaos” uppmanar festarrangören Joe.
Indigo är det Halloween-party på fredagen. Livebandet Moll Flanders från Göteborg står på scen. I lilla baren spelar Richard och i den stora Gustavo. Bäst klädda (eller utklädda) kommer at premieras. På Indigo gäller 16 år i entrén och 18 år i baren.

I Köpenhamn är det inte Halloween som firas utan Tuborgs Julebrygd. På fredag kan du pröva årets smak på alla barerna och klubbarna.

Vill man fira Halloween med Drag-On-Line är det Boden (fredag) eller Gällivare (lördag) som gäller.
I Piteå blir det efter brandattentatet mot Polstjärnan en manifestation mot hatbrott på lördag dag. På grund av attentatet har helgens fest fått flytta från Polstjärnan till Norrmalmias festfoajé. Alexander Schöld (Fame Factory) uppträder liksom Mr Gay Sweden och Dj är Panacea. Under helgen pågår även Kille+Kille-konferensen där det efter manifestationen pratas med bland andra Kjell Rindar och Mr Gay Sweden Erik Berge.

RFSL Norrköping har Halloweenfest på Seaside och kombinerar den med en ungdomsfest där varken övre eller under åldersgräns finns. Obs öppet för medlemmar men var och en får ta med en föranmäld gäst.
På Magasinet i Borås är det fest på lördagskvällen.

http://www.qx.se/guide

Källa: För adresser och öppettider se QX Guide

Publicerad: 2005-11-04 00:00:00