Terapi für alle
När Dagens fråga på qx.se var ”Har du gått terapi?” svarade 48 % att de går eller har gått i terapi. QX har pratat med fyra av dem.

Äktenskapstycke?
Finns det något som heter äktenskapstycke eller tror du att man kan se på ett par att de hör ihop? I så fall är det upp till bevis! Vi har samlat fem killpar som hittat kärleken och gärna visar upp den. Men det finns en katt bland hermelinerna, en av killarna är singel. Para ihop killarna och lista ut vem som är singelkillen.

Alla älskar Zanyar
Zanyar Adami har snabbt blivit en av Sveriges mest uppmärksammade opinionsbildare. Han är 24 år och chefredaktör för tidningen Gringo som dels finns i gratistidningen Metro en gång i månaden och dels kommer ut i magasinformat fyra gånger om året. QX har träffat honom.

R.E.A. – rena rama dragshowen
Anders Lundin, Janne Åström och Andreas Nilsson har imiterat och uppträtt i R.E.A på Hamburger Börs sedan 2000. Genom åren har de gestaltat fler kvinnor än vad en draggrupp gör under en livstid. Vi träffade killarna för att snacka kring deras damroller.

Fem minuter med Lena Olin
Att få en liten dejt med Lena Olin är inte det lättaste. Den svenska superskådespelerskan som ni röstat fram till den mest intressanta svenska kändiskvinnan på qx.se, lämnade under två dagar amerikanska villaidyllen Bedford och gav sig av till Sverige för promotionarbete för filmen ”Bang bang orangutang”.

Hemma hos Hans & Mats
Hans och Mats bor högst upp i en lägenhet i Gröndal alldeles utanför Stockholms innerstad. I den 90 kvadratmeter stora lägenheten är det inte mycket som ser ut som det gjorde när huset byggdes 1911.

Halloween
Trött på att plocka fram de gamla Buttericks-tänderna varje Halloween? Vill du skrämma slag på de andra vampyrerna och häxorna på maskeraden? Vi lär dig knepen som förvandlar dig till årets mest fasansfulla blodisande varelser och uppenbarelser. Tro inte din mamma när hon säger att spöken inte finns.

Floorfillers dansande homosar
Realityserien “Floorfiller” rullar på i TV3 och det flyter på rätt bra för gaykillarna i serien. Vecka efter vecka ser vi dem ge sig i kast med nya danser och nya utmaningar. Vi ville såklart veta mer om dansgolvets kungar så vi träffade Daniel Scarrillo, Ivan Valencia och Peter Wallentin för ett litet snack.

Tröttnat på dina gamla bögfilmer i hyllan?
Har du sett Priest, Priscilla och Philadelphia en gång för mycket? Finns det inga filmer med bögtema att hyra i videobutiken längre? Då kan vi tipsa dig om att surfa in på dvduniverse.com och köpa några nya filmer. Det gjorde vi. Närmare bestämt 10 stycken.

Homolärare
Skolans värld kan kännas trång – långt bort från gaygalor och parader, glitter och glamour. QX har träffat några som vågar stå upp för sig själva, och stå kvar när det blåser. Vi pratar om öppet homosexuella lärare och lärarkandidater.

Gayvänliga Montreal
”Jag har alltid gillat Kanada. Jag vet inte riktigt varför, men varje gång jag sett deras röd-vita flagga med lönnlövet har jag fått en gillande känsla i kroppen”.
QX har flugit över Atlanten och spenderat fyra dagar i Montreal, Kanada. En stad som kommer att stå som värd för Outgames 2006.

Dessutom
Killarna vi trodde var bögar, QX listar 10 kandidater. Ulrich och Dominika har ett band ihop, vi har träffat dem och lyssnat på nya singeln. Vi ringde upp Bert Karlsson för att höra om det är han som har vinnarlåten i Melodifestivalen 2006. Vi har träffat Chesty Morgans sångerska Maya de Vesque. Vi recenserar skivor med Eva Dahlgren, Nanne, Lena Philipsson och Robbie Williams och vi har sett filmer som Elizabethtown och In her shoes. Dessutom berättar Mats Strandberg varför kändisar inte outas längre…

Publicerad: 2005-10-26 00:00:00