Vinstchans!

Imorgon seglar hundratals gays och deras vänner ut på Östersjön för att festa natten lång, äta god mat och se Sveriges schlagerelit uppträda. Vid det här laget vet ni säkert att melodifestivalsklara Kikki, Jessica Andersson och Magnus Bäcklund, samt Arja Saijonmaa och Andres Esteche kommer att sjunga sina schlagerhits och en del annat.
Nu har ni chansen att i sann ”Glöm inte tandborsten”-anda vinna biljetter till morgondagens kryssning. Allt du behöver göra är att mejla mig ert namn och den du ska åka med samt era fullständiga personnummer. Min mailadress hittar du längst ned i artikeln.(Skicka ditt mejl senast kl.19.00 fredag). Sedan drar vi en vinnare som meddelas under förmiddagen på lördagen. Sen är det bara för den personen att hänga på årets stora gaykryss senare samma kväll! Båten avgår lördag kl.18.00 från Stadsgårdskajen vid Slussen och återkommer 22 timmar senare; kl.16.00 söndag.

Och ja, det finns faktiskt lite biljetter kvar för den som vill hänga på utan att behöva lita till turen. Givetvis är det fortfarande ”Åk 2 betala för 1” och ni måste ringa Birka för att boka på 08-7027230

http://www.qx.se/nyheter/artikel.php?artikelid=3937

Publicerad: 2005-10-14 00:00:00