Hösten tillhöra Eva Dahlgren
QX har aldrig gjort någon större intervju med Eva Dahlgren. Förrän nu. I ett öppenhjärtigt samtal berättar hon bland annat om rollen som lesbisk ikon, om att vilja gå in i garderoben igen, varför hon irriteras över att Gaygalan sänds på TV och om blonda män i uniform.

Bisnack
Att vara bisexuell är väl samma sak som att inte ha bestämt sig..? Eller att ha dubbelt så stor chans att få hem någon från krogen? Eller… Det finns alltför många puckade påståenden kring att vara bisexuell så vi samlade fyra bipersoner för att snacka kring ämnet.

Kom igen, Lena!
I oktober kommer Lena Philipssons nya platta “Jag ångrar ingenting”. Vi träffade henne för ett snack om nya plattan, åldersnoja och om att bli homomamma.

Citat vi minns
10 år. 120 nummer. Hundratals intervjuer. Och tusentals citat. Roliga, allvarliga, avslöjande eller korkade. QX ger er här ett axplock av vad som sagts av alla de människor vi träffat genom åren. Håll till godo!

10 år med QX
Den här månaden firar QX 10-årsjubileum och därför lät vi Anders Backlund djupdyka i vårt tidningsarkiv och bland pressklipp. Här är hans tidsaxel på roliga, viktiga, galna, hemska och triviala höjdpunkter under tio år. Vad minns du, och vad har du glömt att du kom ihåg?

Right on, Brighton
Jag visste inte mycket om den brittiska kuststaden Brighton när jag kom hit en solig lördag i september. 24 timmar senare ville jag kasta mig på luren och rekommendera alla jag känner att bege sig till staden. Och är man gay är nöjet dubbelt så stort…

Dessutom:
Mats Strandberg vill förbjuda ordet gayikon, vi listar 10 tv-seriekaraktärer med HBT-anknytning som vi gillar, vi har pratat med Jimmy Schönning som är ny programledare i TV4:s Äntligen hemma, vi har sniffat på David Beckhams nya parfym och varit på Hemma hos-reportage hos Claes Ögren som bor i Tessinska palatset.

Publicerad: 2005-09-29 09:54:43