Tv-tips

I Sverige ligger vi på avsnitt 12 av säsong 1 och i förra avsnittet såg vi hur Mary-Alices make Paul lade ett halsband från den mördade Mrs.Huber i Mikes garage. Detta för att han ska bli misstänkt för mordet på skvallertanten, ett mord som Paul begått.

Bree tog hem Rex från sjukhuset och lät honom flytta in på konvalecens. Men bara medan han behöver det, sen åker han ut. Hon började också dejta smilfinken och apotekaren George till Rex förtret.

Hemma hos paret Solis, Gabrielle och Carlos, var det ekonomisk knipa eftersom hans tillgångar blivit frysta. Men om hon kan fixa fram hans pass skulle han få komma hem och tillgångarna bli åtkomliga igen. Hon vägrar och tar modelljobb istället. Men när elektriciteten stängs av ger hon upp och letar fram Carlos pass.

Hos Tom och Lynette har man en ny Nanny, men hon blir tvungen att sägas upp då Lynette inser att Tom är attraherad av henne.

Och Susan har problem med Mike eftersom han tror att hon inte älskar honom då hon inte svarade på en gång när han viskade ”I love you” i hennes öra när de hade sex senast. Dessutom är Susans ex-man tillbaka i bilden efter att ha gjort slut med sin flickvän Brandy. Han vill ha Susan tillbaka…

Avsnittet 11 slutade med att Mike förhördes om Marthas försvinnande då Susan kom över för att berätta att hon älskar honom….

Desperate Housewives
Kanal 5
Ikväll, kl. 2100

Publicerad: 2005-09-13 00:00:00