Festdags?

Den 15 oktober seglar Birka Cruises Paradise ut på Östersjön under temat Pride. Det blir en prisvärd kryssning där allt du behöver ingår i priset (jaja, allt förutom drickan)! Resa, hytt, underhållning, middag och en stor dagen-efter-brunch ingår i priset, som varierar beroende på hur du önskar att bo (från 775:-)
Med ombord finns två av schlagervärldens största gayfavoriter, Kikki Danielsson och Arja Saijonmaa(som dessutom är gudmor till båten). Tillsammans med Fame och Babsan står de för underhållningen på Östersjöns nyaste flytande nöjespalats denna gaykryssning som bara kommer att ta ombord HBT-are. Straighta barnfamiljer, tanter med svart tulpan-färgningar och ölmagade gubbgäng får vackert vänta på kajen när gayskeppet seglar iväg.
Båten avgår från Stadsgårdskajen klockan 18.00 lördag kväll (15/10) och anländer 16.00 (17/10) på söndagen.

Förutom massor av bra musik med en av Stockholms mest hitsvänliga DJ:s, Christer Broman, blir det även speeddating, dragshow, bingo, gogopojkar, och en hel del annat. Så passa på att boka nu om du vill vara säker på att hänga med!

Birka Paradise sjösattes för ett år sedan och är en av Östersjöns fräschaste båtar. Alla hytter är av toppklass och har två sängar på golvet, dusch, WC, TV, telefon och luftkonditionering. Samtliga hytter ligger ovanför vattenlinjen och är rökfria. För festsugna finns flera pubar och klubbar ombord på båten.
Paradise är även uppmärksammad för sitt soldäck med en värmande inomhussol, relaxavdelning och poolområde. På kvällen blir palmförsedda badavdelningen disco med glastak mot stjärnorna….

Babsan är båtvärdinna och van från söndagarnas mässande på klassiska nöjesjollen Patricia vet hon hur man styr upp ett party.

Birka Paradise goes Pride
15-16 oktober(avgång 18.00, hemkomst 16.00)
Pris fr.775:-
Boka hos www.birka.se, eller 08-7027230

Trots att det är en månad kvar uppmanas folk att boka så snart som möjligt. Hytterna fylls snabbt…


Sol och badavdelningen


Lounge


Mellanprishytt med fönster


Billigaste hytten

Publicerad: 2005-08-30 00:00:00