Qruiser

I natt så sker den stora förändringen av Qruiser. Från midnatt stängs nuvarande Qruiser ner och arbetet med att starta upp Qruiser 3 påbörjas.
Vi beräknar att den nya versionen kommer öppna på eftermiddagen i morgon fredag.
Qruiser 3 kommer innehålla en rad nyheter. Bland annat kommer du kunna välja mellan fem olika språk på sajten: svenska, norska, danska, finska och engelska.
Vi inför en ny bildplats där du om du vill lägger upp en ansiktsbild på dig själv. Med vår nya XXX-knapp kan du enkelt välja bort alla sexuella bilder och sexuella klubbar på sajten.
Genom smarta snabbikoner går du direkt till en medlems fotoalbum, filmer, gästbok eller meddelandefunktion.
Det blir totalt tre olika fotoalbum, där du i vardera kan lägga upp 60 bilder. Med de nya hemliga klubbarna så kan bara de som är medlemmar i en klubb se övriga medlemmar.
Du kan enkelt hålla reda på de diskussioner du startat och som du vill bevaka. Och du kan också se vilka inloggade som är aktiva.
Detta är bara några av alla de nyheter du kommer upptäcka när du loggar in efter att vi öppnar under fredagen.
Du loggar in som vanligt via QX.se eller Corky.se eller direkt på den nya internationella adressen Qruiser.com.

Redan idag kan du som har äldre webbläsare förbereda för den nya versionen av Qruiser genom att uppdatera till en nyare version av webbläsare. Har du redan webbläsarna i de versioner vi anger nedan behöver du självklart inte installera på nytt.
Explorer 6 för Windows
Firefox 1 för olika operativsystem
Safari på Mac OS X
Netscape 7,2 för Mac
Netscape 8 för Windows

http://www.qruiser.com

Källa: Qruiser 3 öppnar fredag 29 juli

Publicerad: 2005-07-28 17:00:00