Festhelgen

Aladdin
Poptjejerna Nina & Kim är klubbvärdinnor på festpalatset Aladdin vid Norra Bantorget i Stockholm med start idag fredag. De tar emot alla festande besökare och ser till att folk trivs. Aladdin kör gasen i botten varje helg med hits och dansglada partyfolk. Kim hälsar att de kommer att satsa på gästartister och en ”regnbågsfeeling” som kommer att få alla att må bra. En hel del kul och kända människor väntas…
Aladdin
Barnhusgatan 12,
22.00-03.00

Rio
Rio fortsätter lika späkat som vanligt. Fredag betyder
Schlagernatt! På scen: Pre-Pride dragshow med DIAMOND DOGS och gäster. Gästdruga: Sticky Miss Nicky – back in action! Dj’s: Romantic Dan (Schlager) och Mr Disco (retromix). Lördag lockar man med Boys room (99% grabbar).The Gay Pimp Crew minglar runt värden Anti-Fux. Dj:s: Thomas Deak (house) och Anders Severinsson (lounge).
Rio
Sveavägen 57
22-03, Entré 100kr, Fri Entré före midnatt

Slick
Skön klubb för er som är less på det strömlinjeformade partajandet i gayvärlden. Här blandas gay med bi med queer med trans med hetero med andra. Asynja Gray & Daniel Bergqvist har grejat klubben som inte följer några regler utan blandar hejvilt med musik, gäster och idéer. Det var en stor succé sist, och det finns inget som säger att det inte blir minst lika bra nu.
Södra teatern Mosebacke Torg 3, T-Bana Slussen
Lördag 2 juli. 21.00-02.00, 20 år, 60 kronor i dörren.

Kharma by Ulrich
Stor avslutningsfest för fredagsklubben för det vackra och partysugna folket. MagisterUlrich tackar för den här terminen och delar ut betyg till alla som dansat duktigt. Och på stora griffeltavlan har fröken Leo önskat Glad sommar med färgkritorna.
Kharma by Ulrich
Sturegatan 10, 22-03

Klubb Lilith
Tjejklubben med Lena, Alessandra och Brita gör comeback ikväll fredag.
Källaren Diana,
Brunnsgatan 2, T-Bana Gamla Stan
22.00-03.00

Club Sappho
Klubben för alla kvinnor från 30 år ordnar fest igen. DJ Wivvi står för musiken. Anette & Anette arrangerar. ENDAST FÖRKÖP…kolla in på www.clubsappho.se
Hard Rocks Café festvåning
Sveavägen 75
Lördag 2 juli. 20.00-03.00

Lino
Alltid lika skön stämning på Riddarholmen. JJ på stora danbsgolvet, Edward i schlagerbaren och Anders i vinterbaren.
Lördag. Riddarholmshamnen 19, Lördag 22-04

Side Track
Skön stämmning, god mat och trallvänlig musik. Missa inte deras erbjudande om valfri varmrätt och en stor stark för endast 125:-. Gäller sön, mån & tis.
Wollmar Yxkullsgatan, 17-01

Connection
Fredag och lördag är det dansklubbslegenden Emil Hellman som spelar klubbmusik och dansvänliga hits på Connection. Utomhusbaren härbärgerar rökare och andra som vill ha ”frisk luft”.
Cattelin, Storkyrkobrinken 9
Fre & Lör 22-03

SLM
Lädermän och andra fetischintresserade festar såklart loss på SLM.
Wollrmar Yxkullsgatan 18
Fre + Lör 22-02

Patricia
Saltsjön är vackrare än någonsin på sommaren och Patricia en sommarafton kan bli hur trevligt som helst.
Sön 18-03

Lambda Gay Club
Utegården är öppen hos Lambda Gay Club på Hornsgatan. Fredagskvällarna är deras hottaste kväll.
Lamda Gay Club
Hornsgagatan 82, Bysis
Fre 19-01

Kinks & Queens
Leonora är tillbaks i fetisch-luften igen. Summer Party blir det på Bacci Ballroom i Gamla Stan. Så på med galakläder eller fetisch-outfiten och festa lördagsnatten lång. Och blåjeans är ett big no-no.
Bacci Wapen, Järntorgsg. 5
Lörd 22-03

Undergången
”Stockholms svettigaste barklubb” beskriver Daniel Björk, Jesper Kling, Stefan Kragh och Johan Wirfält sin nya mixade Undergången som. Grime, dancehall, rock, baile funk och crunk och härmed har gayzinet BRUTE genom Daniel Björk fått sitt klubbiga hem i Stockholm.
Lilla baren Riche
Birger Jarlsgatan 4
Fredagar hela sommaren 22-02

Malmö

Indigo
Mellan 23.00. och 03.00 blir det fredagspartaj med Tomboy gänget. På scen: Tjejbandet UNZIP. Dj Ellen & Karl spelar vax som får fötterna att röra sig
Indigo, Monbijougatan 15
23.00-03.00

WONK
Festa järnet in på småtimmarna på favvisen WONK. Lördagen den andra spelar ingen mindre än albumaktuella Jessica Folcker. Och dansmusik spelar DJ Jonny och Belindas Karaokebar är såklart lika poppis som vanligt.
Deep, Amiralsgatan 20, lör 23-05

SLM
Läderklubben har fredagsbar för medlemmar och på lördag är det temakväll: Poolparty
Insläpp mellan klockan 22 – 23. Du har väl kollat in deras stora pool? Poolen rymmer cirka 3000 liter vatten!
Så plocka fram badbyxorna och ha kul på poolpartyt.
Ystadsgatan 13, över gården.
Fre + Lör från 22.00, Söndag från 16.00

Göteborg

Gretas
Gretas firar fortfarande att de får ha öppet en timme längre om nätterna. Med andra ord blir det ett förbenat najs kalajs. Tranzmission agerar värdar.
Lör 18-04

Castro
Dans till tonerna av DJ:sen Marre och Catenacci under namnet SommarCastro håller Cattis & gänget låda under lördagen på Castros två våningar. Förspel i baren 22-23!
18 år. Entré från 22: 40:- & 20:-(student) inkl. garderob!Första Långgatan 32, 22-02

Lollypop
Stor fest i liten lokal med snygga klubbargrabbarna Marcus & Joakim! Alltid lika populära Lollypop fylls snabbt när DJ Johan spelar soul, pop och RnB. Och glöm inte att det är glada priser i baren mellan 21.00 och midnatt….
Gossip, Parkgatan 13, Lör 21-03

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2005-07-01 10:00:00