Vi har också gått igenom alla förslag på förbättringar som vi har fått in från våra medlemmar och försökt att tillgodose så mycket som möjligt. Allt detta har krävt en fullständig omskrivning av all programmering och en total redesign, vilket har tagit ganska lång tid.

I samband med lanseringen nu på lördag 2 juli kommer vi också göra en total genomgång av våra servrar och flytta all data och alla bilder. Därför måste vi stänga ner Qruiser under hela fredagen 1 juli. Vi vet inte hur lång tid allt detta kommer att ta, därför kan vi inte säga någon exakt tid för när nya Qruiser är igång, men någon gång under lördagen så startar vi!

De stora nyheterna är:

1. Qruiser blir nordisk ”på riktigt”
Redan idag har vi över 5.000 medlemmar i Qruiser som bor i Norden men utanför Sverige. Nu förbättrar vi vår service genom att erbjuda Qruiser även på norska, danska och finska. Dessutom kommer det gå att välja engelska för alla som bor i Norden men som inte behärskar något av de nordiska språken eller för våra vänner utomlands.

2. Total redesign
Vi har gjort om utseendet helt och hållet med målet att få en snygg, modern och lättnavigerad sajt.

3. Det går att gömma sexuella/nakenbilder
Vi har nu gjort det möjligt att enkelt markera om man vill se
sexuella/nakenbilder eller inte. Vi har gått igenom alla inlagda användarbilder (cirka 50.000) och merparten av alla fotoalbumsbilder (över 460.000). Bilder som vi inte hunnit markera har vi temporärt klassat som sexuella.

4. Presentationsbild
För att göra Qruiser mera personlig har vi gjort det möjligt att lägga in en presentationsbild. Den bilden måste vara en ansiktsbild som föreställer dig själv. Bilden hamnar högst upp på alla Qruiser-sidor och syns i alla listningar. Givetvis är det helt frivilligt att lägga in bilden. Naturligvis går det även i fortsättningen att också ha en valfri bild som hemsidebild.

En komplett lista med alla större nyheter kommer att finnas när nya sajten drar igång på lördag. Vi kommer också att ha extrabemanning på vårt supportavdelning under hela helgen.

Happy Qruising!

Publicerad: 2005-06-27 19:34:25