All new!

Hem ljuva hem
Världens för tillfället mest omtalade flatpar Portia di Rossi och Ellen deGeneres har skaffat ett hus tillsammans. Och valet föll på Brad Pitt och Jennifer Anistons gamla kåk. Det var Aniston som fick överta huset när megaparet separerade och nu har hon sålt det för drygt 150 miljoner kronor till Ellen och Portia.
Att betala ett så saftigt pris torde inte vara några problem för Portia och Ellen som båda njuter av framgångsrika karriärer just nu. Ellen leder sin talkshow ”The Ellen deGeneres show” och har Emmybelönats två år i rad som bästa programledare. Portia kritikerhyllas för sin roll i ”Arrested Development” som nyligen förnyades ytterligare en säsong av TV-bolaget Fox, trots dåliga tittarsiffror.
Inflytt blir det senare i år…

Amerikanskt flatpar tar steget ut
Är Sarah och Cherry det nya Ellen och Portia? Kanske det.
Skådespelerskorna Sarah Paulson och Cherry Jones bekräftade i helgen sitt förhållande när Cherry Jones emottog en Tony (amerikanska musikal/teatervärldens finaste pris) för sin roll i pjäsen ”Doubt.
I tacktalet hyllade hon sin flickvän och miljontals amerikanska TV-tittare fick se dem kyssas när Cherrys namn lästes upp som vinnare. Sarah Paulson har vi tidigare sett i ”Vad kvinnor vet” mot Mel Gibson och TV-serien ”Jack & Jill mot Amanda Peet. Nu är hon aktuell mot Jessica Lange i Broadwaypjäsen ”Glasmenageriet”.
Cherry Jones har haft biroller i filmer som ”Signs”, ”Oceans 12”, och ”Eric Brokovich”, men är mest känd som en stark teateraktris på Broadways scener.

Bröllopsdags för Elton
Elton John och hans blivande make David Furnish har satt ett datum för sin vigsel. Den 21 december, första dagen som britterna rent praktiskt kommer att kunna ingå samkönade äktenskap, kommer världskändisarna att flockas på Eltons ägor i Winsor.
Liz Hurley, Victoria & David Beckham och Geri Halliwell är några som väntas bevittna bröllopet.

Janice tackar för sig
Och vi vill passa på att utlysa landssorg i TV-land.
Janice Dickinson ska sluta som jurymedlem i ”Americas next topmodel”. Den fantastiskt vassa och raka och otroligt roliga Janice kommer inte att vara kvar när säsong nummer fem börjar spelas in i höst. Istället tar forna smalmodellen Twiggy över Janices plats.
Tomrummet kommer att bli stort nu när vi inte får se Nole Marin munhuggas med Janice. Och Janices kommentarer gjorde ju hela jurymomentet sååå mycket bättre. För Janice del talas det om en egen talkshow…

Calvin Klein-modell leker med apor
Om du gillar snygga killar som beter sig som apor har TV3 köpt in programmet för dig. Före detta Calvin Klein-modellen Travis Fimmel spelar nämligen apornas son i TV3:s senaste inköp ”Tarzan” (sv.titel ännu ej satt). Premiärdatumet är ej satt än, men håll ögonen öppna….

Publicerad: 2005-06-08 00:00:00