Partyhelgen:

Rio
Ikväll blir det ”återlanseringsparty” för Rio i Stockholm. De amerikanska ägarna Kevin & Gary ställer till med ett stort party i brasiliansk tappning med capoeiradans, brasilianskt sambatåg och hemliga internationella gäster. Robert Fux heter värden för kvällen och före midnatt är det ”Happy bar”….
Ägarna som äger nattklubbar på Hawaii, i San Diego och Florida och gillar svenska killar, har sett till att Rio är helt i händerna på gays och de kommer gradvis att se till att publiken märker av det ordentligt.
– Vi kommer personligen hälsa folk välkomna, säger de och understryker att Stockholm är en av världens mest spännande gaystäder.
Sveav. 57 22-03


Är ”the american way” receptet för framgång för Rio?

Sidetrack
Skön stämmning, god mat och trallvänlig musik. Missa inte deras erbjudande om valfri varmrätt och en stor stark för endast 125:-. Gäller sön, mån & tis.
Wollmar Yxkullsgatan, 17-01

Lino
Efter en långdragen sten, sax och påse-match är rollerna vid Linos skivspelare klara. Bernhard tar klubbdelen ikväll och Anders jockar i vinterbaren (utegården, där man får röka). Edward, som är en av Sveriges 100 mest åtråvärda nattklubbsgäster enligt Aftonbladet, spelar schlagerhits i schlagerbaren. Alltid lika populära Lino är garanterat fullsmockat med glada festfolk, så även denna lördag.
Riddarholmshamnen 19, 21-04

Connection
Lördagarna är det precis som alltid dansklubbslegenden Emil Hellman som spelar klubbmusik och dansvänliga hits på Connection. Och i utebaren går det alltid bra att ta en giftpinne eller två, hälsar Connections gladaste bartender Rolle….
Cattelin, Storkyrkobrinken 9
22-03

Patricia
Supersöndag! Supersöndag! Supersöndag!
Ja, ni vet vad vi menar. Alla kommer vara där. Det är jättelååång kö efter elva-halv tolv. Men guud vad kul det är! Alla som inte festar i vanliga fall och alla som gör det varje söndag är på G denna söndag innan ledigheten.
18-03

…missa heller inte att Torget har en liten ”spinnoff” i Kungsträdgården fram till och med söndag på matfestivalen Restaurangernas dagar.

Göteborg

GayStraight2Hell, Respekt
Johan Olsson och Nicklas Hultman från Gay4Ever och zinet BRUTE fixar tillsammans med Linda Friestedt homoklubb. På scen: Love Is All. Den tänkta månadsklubben startar med temat ”sailorromantik”, så leta upp matrosdressen och ta ruffhäxan under armen och bege dig dit.
Järntorget, 19.00-03.00

Gretas
Gretas firar fortfarande att de får ha öppet en timme längre om nätterna. I afton lördag agerar Tranzmission värdar och såklart bjuder de även på en liten skön show. Och missa för allt i världen inte att det är extraöppet på söndag eftersom vi är lediga på nationaldagen i år.
Lör 18-04, Sön 21-04

Castro
Dans till tonerna av DJ:sen Marre och Catenacci och temat ”Summer Beach Party” kan inte bli annat än rätt. Sommaren har börjat även på Castro!
Första Långgatan 32, 18-02

Lollypop
Stor fest i liten lokal! Alltid lika populära Lollypop fylls snabbt när DJ Johan spelar soul, pop och RnB.
Gossip, Parkgatan 13, 21-03

Lesbisk festivals avslut
Stor avslutningsfest på Henriksbergs festvåning.
Mer info på www.lesbiskaktion.com
21-02

Malmö

WONK
Festa hela natten på gaygalevinnaren WONK. Lördagen den 4:e spelar DJ Jonny och Belindas Karaokebar är såklart lika poppis som vanligt. Gästartister är inga mindre än göteborgska Drag-on-line.
Deep, Amiralsgatan 20, 23-05

Indigo
Populärt disco i RFSL-lokalen. Ikväll lördag är det Tjejfest med DJ Andreas. Brudar i massor!
Monbijougatan 15, 23-03

Publicerad: 2005-06-03 21:00:00