Party

Ett av de mest populära arrangemangen i Malmö Indigo International Song Contest (IISC) hålls på fredag kväll på Indigo. Mellan 21.00 till 03.00 tävlar lokala förmågor med skön sång och spexartad show. Kom i tid för det lär bli fullt!
På lördagen är utannonserade Club Nostalgia in.
Läderklubben SLM har öppet fredag och på lördag är det temaparty FF. På lördag har dessutom Wonk sin 2-årsfest. DeeJay Jonny, Wonk och Belinda fixar partystämning och på entrébiljetten lottas en resa plus DogTag till Stockholm Pride ut.

I Falun blir det på fredagskvällen Dalarna Goes Gay. Till denna fest kommer tjej-bandet Chick Habit som har synts på flera flat-evenemang tidigare. Medlemmar i RFSL har lägre entré och är man inte medlem måste man komma i medlems sällskap. Festen hålls på Restaurang Palatset och det är öppet mellan 22-02.

I Göteborg är det Queer på Madison fredag kväll. På scen står PAY TV och från Danmark kommer DJ Tonny. Förutom klubbfixarna Henrik och Fia så är Krizz Dee Light och Miss Fluffy värdinnor.
På fredagen har Gretas/Matahari Free Friday, det vill säga ingen entré och temat för kvällen är orientaliskt. På lördagen är det DragKing-show med Toy Boys för första gången på klubben. Matahari firar nu att man har fått tillstånd att ha öppet till 04.00 på morgonen. Notera även att sommarklubben Confetti har sin premiär i år onsdagen den 1 juni och sedan kör man på varje onsdag sommaren ut.
På läderklubben SLM är det Construction Party i lokalerna ute i Majorna. Alla grabbar i byggkläder extra välkomna! Club Lollypop har festöppet lördag och det blir flatparty med Zapphobar på Trappan med Dj Jessica och Nenne. På scen står MJM Propaganda.

På Rio är det premiär för Diamond Dogs schlagershow på fredagskvällen. Och musiken presenteras av Dj Simon i atriumrummet medan Scary Miss Mary tar hand om loungen.
På lördag presenterar Robert Fux en festkväll där man för sista lördagen får röka i lokalerna. På scen står de ”norska hjältarna” Lilyjets och musiken sköts av Johan Lindqvist i atriumrummet och Daniel har hand om loungen.
SLM har, som vi skrivit i egne artikel, Baltic Battle i helgen. Fullt ös på Wollmar Yxkullsgatan för tuffa grabbar alltså. På lördagen läderfest på Kolingsborg för killar och så tar lädertjejerna i Lash över på Wollmar Yxkull.
Utebarerna på såväl Connection som Lino är nu i full blom! Bara det en anledning att festa natten lång i Gamla Stan. Till Lino kommer Dj Pamela och spelar på stora golvet på lördagskvällen medan Edward kör schlagerbaren och Anders kör på utomhusbaren. På Connection spelar Christer Boman fredagskvällen och Emil Hellman på lördag.
Utomhusmys blir det självklart även på Club Lambda på Hornsgatan. Där har även en creperia öppnat för alla med franska lökar!
På Öst100 är det Disco under ledning av NittyGritty-crew. Fredrik, Peter, Jocke sköter musik medan Roller Girls och GoGos fixar stämningen tillsammans med discoglad publik.
Kharma har uttagning till Mr Gay Sweden och Dearin Priester födelsedag firas ikväll fredag.
Med en förväntat solig helg kommer såväl Djurgårdsterrassen som Mälarpaviljongen svämma över av folk – vilket betyder hög stämning och skön utsikt över Stockholms vatten. Räkna även med partystämning på såväl Gökens, Roxys och Mandus uteserveringar som på Populära Sibirien, Spisa hos Helena och Torget.
På Side Track var det igår öppet och naturligtvis var det mycket känslor efter att restaurangchefen Nick Wallberg så chockartat omkommit i en olycka i hemmet. Mycket stamgäster och vänner kom ner för att visa samhörighet och stöd till personalen och ge sig tid till eftertanke och minne. SideTrack fylldes snabbt av blommor och samtidigt på ett helt fantastiskt sätt – och helt i Nicks anda – kunde snart den glada och lite kaxiga stämningen vara igång igen.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2005-05-27 13:40:39