TV-tips

Men hur spännande får det bli? Vi som såg L-word förra veckan satt med andan i halsen från första bildruta av den prisade TV-serien:
Tina kom på Bettes otrohet med Candace, Jennys vänslande med både en tjej och en kille höll på att gå åt skogen när de alla stötte på varandra hemma i hennes lilla bod, och Alice bekände sina känslor för bästisen Dana. Lägg därtill Shanes härva med familjen Jaffe och att Martina bekände sin kärlek för Jenny.
Nya säsongen betyder nya ansikten och som vanligt en liten omstylning av de medverkande. Redan i kvällens avsnitt dyker Carmen (Sarah Shahi) upp. Och för killarna så kommer ögongodis längre fram i form av Mark Wayland (Eric Lively).

Och förresten, vad är det med heteromedia som hela tiden trycker på att serien är så sexig och barnförbjuden? TV3:s hallåor låter ju som om de beskriver en mjukporris innan de ”påar” L-word. Och Aftonbladets skvallerblaska Klick! skrev häromdagen en stor artikel med rubriken ”serien där alla ligger med varandra”. Eh? Har redaktionen ens sett serien?


Nya, heta, barnförbjudna, jättesexiga, nakna, vågade L-word.

Publicerad: 2005-05-11 00:00:00