Showbiz

Kyssvänliga hemmafruar
Har ni hört att de desperata hemmafruarna Marcia ”Bree” Cross och Felicity ”Lynette” Huffman bytt saliv inför en förstummad publik? Det hela ägde rum under den stora ”GLAAD”-galan där showbizfolk och företeelser prisas för att ha tagit ställning och porträtterat homosar på ett schysst sätt. ”Desperate Housewives”-donnorna skulle dela ut pris och ville ta tillfället i akt att visa att lite kvinnlig kärlek.
Felicity var dessutom extra glad denna dag efter som hon precis prisats som bästa skådespelerska för sin roll som transexuella ”Bree” i filmen ”Transamerica” under en filmfestival i New York samma helg.

Kyan är favoriten
Under samma gala fick Fab-5:s spydigt fyndige Carson Kressley så att han teg. Efter att ha svärmat för snygge John Stamos( här i Sverige mest känd som hunkige Jesse i fruktansvärt smöriga Olsentvillingarnashowen ”Huset Fullt”) erkände Stamos från scenen att han var smickrad, men att Kyan Douglas mer var hans typ…

Fyra minuters musikalglans med Magnus Carlsson
Ni missar väl heller inte att de båda Alcazargossarna ska bli musikalstjärnor i höst. Medan Andreas Lundstedt blir discokung på heltid i ”Saturday night fever” blir Magnus Carlsson ”Grease”-stjärna i fyra minuter varje kväll då han ska sjunga ”Glöm dina drömmar”(”Beauty school dropout”) i ett Bollywood-inspirerat nummer. Fyra minuter per kväll? Låter som om Magnus har fixat sig ett flådigt kontrakt…

TV3 gillar tjejer som gillar tjejer (..och killar)
Håll extra koll på TV3:s tablå om du är flata. Inte nog med att säsong 2 av ”The L-Word” börjar nu på onsdag. Och vi kan knappt hålla oss, hur bra var det inte sist? För att citera en annan TV-figur: Could there BE more drama?
En timme innan flatsuccén, med start den 18 maj, kommer ”Americas next Top Model” säsong 4 att köras. En av tjejerna som kommer med bland finalisterna är bi.
Du har ett par avsnitt att gissa och spekulera vem det är innan hon kommer ut för de andra….

Publicerad: 2005-05-08 00:00:00