Uteliv

Stockholm
Kharma med sexiga Ulrich har schlagerfyran och gaybästaisen Shirley Clamp på scen ikväll. Kan man hoppas på BÅDE ”Min kärlek” och ”Att älska dig”? Dansen går på stora golvet där Eddie jockar och är det hits du vill höra är det Peter som spelar i loungen.

På Connection går dansen 22-03 som vanligt både fredag och lördag. Med fritt inträde och Mirre som styr det glada folket bakom och framför baren ser det ut att bli ytterligare en kanonhelg. Utegården är dessutom fantastiskt skön efter att ha dansat i timmar. Emil Hellman kör vax ikväll och imorgon är det Inca som står för fiolerna.

På nya Rio på Sveavägen är det ”Rio hosted by Sister Ashes” kl 22-03 i afton, och 21 år är åldern som gäller i dörren. Läckra Scary Miss Mary vänder vax med eurovision och dragcocktail och Simon äntrar dansgolvet med tung house utan hämningar. Fri entre innan 23.00 därefter 80:-.
FUX håller i Rio under lördagen och tiden är som vanligt 22-03. Och åldern?…21 år!
Hela Rio är öppet och man bjuder på fest natten lång.
Marcus Ullmarker kör house från Barcelona på dansgolvet och Asynja bjuder in till electrolounge. FUX är primadonna och damernas Diana Room är öppet med alternativa tongångar. Pris och entré som på fredagen.

Lino drar fullt hus som vanligt helg efter helg och visst är det många som vill höra de senaste schlagerhitsen när Edward vevar igång sin spelare. ”Håll om mig”, ”Alcastar” och ”Alla flickor” är gayfansens favvoschlagers och givetvis får vi höra dom och massor av annat under kvällen. Ute på gården spelar Anders skön musik, och är det tyngre tongångar du törstar efter är det helt rätt att söka sig till Linos stora dansgolv som ikväll gästas av DJ-favoriten Pamela.

Missa heller inte barhäng, mat och eventuell dans på:
Lambda fredag 19-01
Sidetrack fredag & lördag 18-01
Torget fredag 15-01, lördag & söndag(vilken alltid är billig!…) 13-01
Mandus 17-00
Roxy 17-01
SLM fredag & lördag 22-02

…och vill du njuta av frisk luft och mysigt god mat är det Mälarpaviljongen du ska besöka efter eller innan du ger dig ut på en långpromenad i solen. Hursomhelst, från 11.00 är det öppet och när kvällskylan börjar måla näsorna röda är det stängningsdags.

Göteborg
På underbara Gretas/Matahari blir det besök av Tranzmission lördag kväll. De kommer med en ny version av sin ”skrattsuccé” La Bimbo. Klubben har nu fått spelbord och musikaliskt är det R’n’B på övervåningen och Dj Bitter på nedervåningen med disco och schlager.
Läder och fetischparty blir det fredag kväll på Haket och SLM har specialfest FF på lördag kväll.
Och lilla stora Lollypop har öppet som vanligt på lördag och denna lördag är det tema Denimtrash(alltså extra eloge till dig som tar på dig ett par läckra jeans med snygga accessoarer ikväll)!.

Malmö
Efter förra veckans Nanne-besök är det WONK som vanligt. Vilket bara kan betyda en sak: FEST!
Gay Club Indigo har öppet som vanligt fredag och lördag, vilket betyder 23.00-03….
Och SLM kör på som vanligt mellan 22.00-00.00 med Clubnight!

Trevlig helg!

Publicerad: 2005-04-08 17:06:40