Världen

Med andan i halsen
Hunkige skådespelaren Colin Farrell besökte nyligen Miami och sexuellt ambivalenta klubben Back Door Bamby. Men hans besök blev kortvarigt eftersom bögarna på stället, och inte minst hustransan Shelley Novak var som flugor kring kobajs på Colin. Colin fick helt enkelt nog av sina beundrare och drog hem.
Colin berättade även nyligen för journalistkåren att han hatar att träna på gym och hans knep för att se bra ut på film är att hålla in magen och andas häftigt mellan tagningarna.
…Ehh, och alla vi som tror att hans snygga kropp hålls i form så, räcker upp en hand.

En gång gay, alltid…
Vi älskar skådisar som inte bangar för homoroller och speciellt om de är snygga och begåvade tar vi dessa till våra hjärtan. Bobby Cannavale spelar just nu den pojkvän som Will(som i Will & Grace) haft allra längst.
De avsnitten har tyvärr inte nått Sverige än, men håll ut, de är på väg. Bobby Cannavale ska i alla fall åter spela homo i en inspelning av Armistead Maupins ”The night listener”. I den spelar han Robin Williams älskare. Andra medverkande i historien om en radiopratare som inleder ett telefonförhållande med en lyssnare, är ”Sideways”-aktuella Sandra Oh och Toni ”Muriel” Collette.

Strike-a-pose, Top Model är tillbaka!
Den nya säsongen av favvoprogrammet ”Americas next Top Model” har hållt på ett par veckor i USA och det ser bättre ut än någonsin. Snygga,sexiga och inte minst bråkiga tjejer om vartannat och i avsnitt nummer tre berättar en tjej att hon är bisexuell! Janice Dickinson har en vassare tunga än vanligt och när flera av de medverkande påtalar att en modell är lik henne blir hon arg och förolämpad! Go, Janice!

Många homos i nya Idol
Håll koll på nya kanalen TV400 om ni har den. Den 18 april börjar ”American Idol 2005” visas där. Och det sägs att minst två bögar är med i finalgänget. Den ena fick en arg pojkvän att tala ut i media sedan deltagaren vägrat visa sig med sin kille då han väl kommit med i programmet. Den andra avslöjades i veckan med att ha en kontaktannons inne på en gaysajt där han sökte killar….

Lesbisk hångelskandal i köttpackardistriktet
Tennisstjärnan John McEnroes ex-fru, tillika dottern till skådisen Ryan O´Neal, Tatum O´Neal drog blickar till sig under den gångna helgen när hon blev stupfull på en bar i New York. Det var på Pop Burger i trendiga Meatpacking district som hon först lyckades spilla ut en drink i knät på en annan gäst. Istället för att be om ursäkt gick Tatum ut och rökte. Där hittade hon en snygg blond brud i trettio-årsåldern som hon slog sig i slang med. Tillsammans gick de in och fortsatte supa ihop. Efter ett tag hade Tatum händerna på sin nyfunna väns bröst och gned henne över skrevet. En av servitörerna var tvungen att säga till paret innan de vandrade därifrån hand i hand. En straight föredetting som skämmer ut sig och hånglar lesbiskt offentligt?…hmmm…är det någon som vill ha publicitet kanske?

Publicerad: 2005-04-10 00:00:00