Klubbhelg

Stockholm
RIO har fredag kväll sin ”Sister Ashes-afton och nu med Scary Miss Mary som vänder ”vax med eurovision och dragcocktails”. På stora dansgolvet är det Simon som spelar tung house utan några som helst hämningar!
På lördag är det FUX som tar hjälp av Marcus Ullmarkers house och Tomas Hemstads electrolounge-musik.
Kharma har besök av Fredrik Eklund. Innan själva klubben öppnar så har bokförlaget releasefest för Bananflugornas Herre. Har vi riktigt stor tur så stannar kanske Fredrik under nattens festande!

DISCO (syskonklubben till Fashings SOUL) fortsätter sina fredagar på sköna krogen ÖST100. Fredrik Ekander spelar bästa musiken med sina gäster. Full disco outfit innebär fri entré (annars 100 kronor). Rollergirls och GOGO-flickor på mixade klubben som älskar homo-bi-transisar.
Att just Disco blivit den heta trenden (kanske tar helt över från schlager nu?) visas av festen ”disco Sportif” på Mondo, även det ikväll fredag. Hundarna från Söder på scen och som DJ’s Dust, XIR och Mighty Thor. Och likaså kör trendiga Lydmar discotema fredagar.

Mälarpaviljongen öppnar för vår/sommar-säsongen i morgon lördag. Från nu kan man njuta av vårsolen varje dag från 11.00 fram till det kyler till.

På läderklubben SLM är det J2 som spelar på lördag kväll. Lino har öppet till 04 på lördag kväll. JJ spelar på stora golvet och Edward i schlagerrummet. I vinterbaren är det Anders som står för den mer loungiga musiken.
Connection har öppet med Christer Broman på fredagar och Emil Hellman lördagar. Åldersgräns: han 20 hon 23.
Klubben/baren Lambda har fredagsöppet ikväll och på söndag är det Patricia som samlar gayfolket på sin så kallade ”söndagsklubb” – låt er inte luras av klubbnamnet – Fjolljollen är gayklubb.
För partysugna och Regnbågsklubbsabstinenta är det en klok idé att svischa förbi East på helgernas kvällar. Jonas Andersson fixar klubberiet. Självklart är det Stureplan som är adressen.
Sol och varmt och bra känslor får man självklart på stans alla gaykrogar och barer. Mandus (vi längtar till uteserveringen!), Torget (vi lääängtar till Klezmerkvällen), SideTrack (vi älskar gladbitchig personal), Roxy (vi dyrkar såväl lokal, gäster som personal), Populära Sibirien (vi behöver er varma vänlighet), Göken (vi måste pussa på Lillen) och Spisa Hos Helena (Hur snyggt får det bli?). Och caféerna är som gjorda för varma vårdagar. Copacabana (oj vad mycket skönt Söderfolk!), Chokladkoppen (Vi älskar att spana på turister och personal), Muren (Måste ni öppna glassbar i sommar? Vi vill ha kvar er som gayfik hela året!), Anna på Kungsholmen (så mysigt och så praktiskt med designshopping runt hörnet).

Malmö
Nanne Grövall fortsätter sin succéartade turné på gayklubbarna i Sverige. Efter förra veckans besök på Kharma är det nu WONK som har henne på scen lördag kväll.
Gay Club Indigo har Dj Erik på besök för sin första spelning på klubben fredag kväll. På lördag kväll är det DJ Cilla som spelar på tjejfesten. Även hon är ny DJ på klubben.
På SLM blir det i morgon lördag Leather Night och val av Mr Leather Malmö.

Göteborg
Klubb Lollypop och Greats Night Club ser till att Göteborgs homo-bi-transisar har en partyhelg att se fram emot.

Kalmar
RFSL i Kalmar har i morgon invigning av sina nya lokaler. Klockan 22.00 börjar man och ”allehanda delikatesser” utlovas. Nya lokalen ligger på Jägarevägen 1-3

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2005-04-01 15:52:22