Hahahaha…

Vi har förstått att det var många som satte morgonkaffet i halsstrupen när de loggade in på qx.se igår och kunde läsa att Peter Jöback skulle ha fråntagits utmärkelsen som Årets Homo eftersom det framkommit att han har en flickvän.
Artikeln blev snabbt en av de mest lästa på hemsidan någonsin och en del upprörda läsare hörde av sig och undrade om det verkligen kunde stämma att vi tagit ifrån honom priset… Och hade Peter verkligen träffat en tjej!?

Här är några av de mail vi fick:

”Jag blev så förbannad när jag läste kravet på att Peter Jöback skulle lämna tillbaka priset för Årets homo. Att på detta sätt diskriminera en kille som fått utmärkelsen för att han nu har en nära relation med en kvinna är löjeväckande och rent av sjukt”.

”Kan det inte vara så att han är BISEXUELL!!!? Trångsynthet styr homovärlden… Det vore stor anledning att låta honom behålla titeln”.

”Liten undran angående Peter Jöbacks förlust av pris:
Hette inte kategorin ”Årets Homo/Bi” i år???”

”Men hallå!!!! Kim Kärnfalk som är bisexuell var ju nominerad i samma kategori som Peter, vad hade ni gjort om hon hade vunnit priset? Hade hon fått lämna tillbaka priset då om hon blev ihop med en kille efteråt?”

April april, säger vi till dom och er andra som vi lyckades lura. Och som sagt, hela historien är uppdiktad och allt i gårdagens artikel var ett aprilskämt. Peter Jöback är självklart Årets Homo/Bi 2004.
And we love him!

Publicerad: 2005-04-02 00:00:00