After Dark har spelat för utsålda hus sedan i höstas och den 30 april är det dags för den sista speldagen innan sommaren. Men det kommer inte att bli vilken föreställning som helst. QX och After Dark presenterar nämligen en gaykväll på Tyrol med show, mat, disco, schlagerbar – speciellt för QX läsare.
– Vi tycker att det skulle vara kul att få avsluta våren med att få uppträda på Tyrol med showen för en gaypublik för att få tillbaka lite av den gayklubbskänslan som vi hade förr, säger Christer Lindarw.
– Vi fick ju pris på Gaygalan för ”Årets Show” i år och då vore det kul att avsluta den här spelperioden med en gaykväll. Gaypubliken har ju funnits med oss hela tiden och varit oss trogna sedan vi startade för snart 30 år.
– Det är ju många gaykillar och gaygäng som är här och ser showen, det har vi både sett – och inte minst hört (skrattar). Men det vore kul att ha hela salongen en kväll bara för oss homos, säger Christer.
– Det är säkert många som inte hunnit se showen än, det har kanske inte blivit av och en del har till och med trott att det varit helt utsålt, för dem har vi nu ställt en specialkväll till förfogande.

Efter showen denna specialkväll blir det disco på Tyrol med dansgolv och schlagerbar.

Biljetterna till La dolce rosa är kraftigt reducerade just denna gaykväll och kostar 420 kr för show inkl buffé (ord.pris ca 700 kr). Biljetterna går att köpa i qx-shop här på nätet.

Publicerad: 2005-03-25 18:00:00