Göteborg/Vänersborg

”Brevet från Palme” är en ”passionerad kärlekshistoria över alla sociala och kulturella gränser”. Det är också en film om grym mänsklig intolerans. Regissör är Susanna Edwards och i huvudrollerna syns Mårten Klingberg och Karin Bergqvist. Han känns främst igen av den stora publiken för sin biroll i de åtta senaste Beckfilmerna som polisen Nick, samt hade en roll i ”Kontorstid” från 2003. Mårten har även regisserat den omtalade och prisade kortfilmen ”Viktor och hans bröder” från 2002.
Karin Bergquist har de senaste åren jobbat på Helsingborgs stadsteater. Hon har även, längre tillbaka, medverkat i ”Rederiet” och ”Vita lögner” på tv.

Filmmakarna behöver killar och män i åldrarna 20-70 år som är med i scenerna på Gayklubben, där karaktärerna beskrivs som ”lyckliga och glada”.
Scenerna kommer att spelas in i Vänersborg fredagen den 18 mars, under en heldag. Man kommer att få ta med sig lite olika kläder eftersom vi spelar in olika dagar i manus.
Intresserad? Skicka mail med adress.namn,ålder,tel.nr där man kan nå dig och gärna ett foto till: [email protected] märk mailet ”Gay”. Vid färdproblem kan vi tänka oss att ordna transport. Gaget är endast 300 kr.
Om du har frågor ring Karolina Johansson på mobil.nr 0739-287555

Publicerad: 2005-03-10 10:48:40