Klubb

På onsdag kväll öppnar så äntligen kvällsverksamheten på Sveavägen igen. RFSL-Husets klubb- och restaurangdel har varit ovanligt tyst denna vinter.
Orsaken är att Nöjeskontoret i Söderhamn AB, som av RFSL Stockholm fick kontraktet att driva gayklubb på Sveavägen, hade problem med att få klart med tillstånden.
Nu är allt löst och festen kan börja.
Onsdagen bjuder på Dj Simon, Ronny Elvebakk, Tomas Hemstad och B’ n ‘P-squad. Spelningar med Klezmerbandet Bobales och garagebandet Voladoras blir det liksom en installation med Diamond Dogs.

Cafét och restaurangen liksom galleriet har alla varit smygöppnade ett tag – nu slår man på stort under namnet Yomama. Öppet i café Yomama 11-18, galleri Yomama 11-22 och restaurangen 18-03. Öppet alla dagar utom söndag.

Kvällsvärdinnor kommer jobba på klubben framöver och deras uppgift blir att se till ”att ingen lämnar klubben missnöjd”. Exakt vilka värdinnor som tar vilken kväll blir klart inom kort.
Två fasta scener har byggts och de tre utspridda barerna har satts samman till en. Allt detta för att kunna erbjuda live-musik liksom uppträdanden och performances.

http://www.riostockholm.com

Publicerad: 2005-03-07 16:04:12