Melodifestival 2005:Skellefteå

På Skellefteås Scandic Hotel bjöds det på buffé och vin till tonerna av partyklassiker som ”YMCA”, ”Celebration”, ”Not a sinner nor a saint” och ”Det gör ont”. Självklart stannade kändisarna upp för QX mingelkamera.


Alannah Myles var glad trots sjundeplatsen. Sammetsklänningen och lackstövlarna hade hon lämnat hemma för en vinröd chiffong…


Ayesha, som uttalas aj-sha, var nöjd med sitt framträdande och dansade hysteriskt på dansgolvet. Hon sågs senare stå och nära samtala med en snygg ung kille med hiphopkläder.


Fame Factory-paret Carola Szücz och Johan Becker är aktuella på olika sätt; han med femteplatsen i Göteborg med ”Invisible people” och hon med singeln ”Something about you”. De dök såklart upp för att försvara färgerna som FF-stiligaste par sedan Sandra Dahlberg & Jimmy gjort anspråk på den titeln


Jimmy var såklart glad med vinsten. Han har övat in sitt vänaste leende i fall mingelfotografer vill ta en bild.


Josef hamnade på en snöplig femteplats och festade med kompisar hela natten. Kolla dessutom in Christer Björkmans min. Har han fått reda på nåt han inte borde av Josefin Sundström?


Kim Kärnfalk underhöll i pausen och snygga Alexander Hammarlöv hade efterfesten tightaste tröja. Men den täckte fröken Kärnfalk. Tyvärr.


LaGaylia hade bytt om till nåt enklare och ville inte vara med först- Men se, när vi lockade med en Robert Wells-turné log hon glatt.


Alla förstod inte att löshåren var till låns UNDER teve-sändningen…Men Nina Inhammar var i alla fall snygg i sitt.


Markoolio har blivit stor och fått hår på bröstet.


Nana Hedin kom till ”Andra chansen”. Hon vände även ”Andra sidan” till när vi ville ta en bild.

Publicerad: 2005-02-27 02:28:12