TV

I varje avsnitt får en kvinna som står inför en livsavgörande händelse, såsom ett bröllop eller en viktig arbetsintervju, hjälp av fyra stilproffs med att framhäva sin naturliga skönhet och bli en mer attraktiv person. Proffsteamet består av bögarna Robbie, Danny och Damon och en flata med det coola namnet Honey Labrador.

Honey ska hålla koll på att allt går rätt till och har en övergripande roll i tjejernas omvandlingar.
En stor skillnad från moderprogrammet är att tjejerna som ska få coaching är mycket aktiva i sin förvandling och vill vara delaktiga, vilket ibland leder till hetsiga diskussioner med gayexperterna.
Till skillnad från slaskiga karva-bort-det-fula-program som ”The Swan” och ”Extreme Makeover” handlar Fab 4 girls inte om att ändra på kvinnor, utan snarare framhäva deras skönhet och coacha dem till bättre självförtroende.

Honey är en 39-årig ex-modell och filmproducent som nu satsar hårt på Fab4:s nya serie. Honey har även spelat med i mjukporriga serien ”Red Shoe Diaries” och fick sitt snofsiga namn av sin mormor som utbrast ”Oh, what a honey” när hon såg Honey för första gången(men hon är fortfarande döpt till Barbara Genevieve Labrador). Honey bor både i Los Angelses och New York och är förlovad med en kvinna vid namn Joon Pascocello. Dessutom har en Honey en dotter, Zoe, i övre tonåren med sin exman. När hon var 24 skiljde de sig eftersom Honey insåg att hon var lesbisk.
– Jag var nog mer överraskad än min man, säger hon själv om insikten att hon var flata.


Och såklart finns det även ögongodis för bögarna; blonda och bitska Robbie Laughlin (som har hand om vad stylingen av kvinnorna) är ett par snäpp snyggare än Fab5:s hunk Kyan. När han inte stylar heterokvinnor i TV skådespelar han och han har setts i småroller i bland annat ”Six feet under” och ”Cybill”. Robbie är mest stolt över sina öron och är en glad singel från Oregon som kom ut när han var 19.


Och kolla in de övriga Fab4:arna, Danny Teeson(matlagning och ”kultur”) och inredaren Damon Pease så inser ni att utseendet är något programmakarna satsat på, till skillnad från sin föregångare. Frågan är bara om de är lika bra…
Se själva och avgör ikväll.

TV3 20.00.

Publicerad: 2005-02-22 00:00:00