Fest 2005

Stockholm

Kharma by Ulrich gästas av Therese (ex-Drömhus)
Ett ”midnight performance” utlovas av Therese som nyligen rönte nya framgångar på Englandslistan med låten ”Take me away” tillsammans med Stonebridge. Hon utsågs även i tidningen Amelia av en musikbranschjury till en av landets mest lovande stjärnor.
På lilla dansgolvet sköter schlagerkronprinsen, gaygaleregissören och DJ:n Edward af Sillén musiken och på stora golvet är det Eddie Carbrera som vänder plattor och tänder publiken.
22-03
Lördag betyder fest på galavinnaren Lino! Pamela gästar klubbgolvet under kvällen och i schlagerbaren jockar Edward som vanligt. Anders sköter vinterbaren och det blir givetvis massvis av jubelrop och grattiskramar efter vinsten som årets gayklubb på QX Gaygala i måndags. En överraskning väntar de 300 första gästerna och det blir extramycket snyggt ljus på kvällen till ära. Räkna med ett firande utan dess like…21-05 är tiderna för dig med koll…
Connection är i gasen både fredag och lördag och kör som vanligt med fritt inträde, sjukt skön partymusik och Inca och Emil Hellman vid skivtallrikarna. Kanske dyker WAD-girls egen Mamma Dolores upp i garderoben och bossar över jackor, kappor och väskor.
Även nya Lambda (gamla Häcktet/Bysis) kör party på fredagar från 19.00 till 01.00.

…och glöm inte att kolla in nya Rio (gamla TipTop) som i slutet av februari öppnar restaurang och klubb. Idag öppnar i alla fall Rios café….

Göteborg
Ikväll fredag är det klubb Mercedes och övervåningen på Gretas är enbart tjejernas. Lördagen på Gretas är blandad precis som vanligt.
Castro kör maskerad mellan 18-02 lördag 5 februari och utlovar 2 våningar party! Marre & Grabben är DJ:s och mellan 22-23 är det Happy Hour! Vilket betyder Stor stark 20:-, vin 30:- & läsk 10:-) 18 år. Entré från 22: 40:- & 20:- (student) inkl. garderob!
Quitsch på Victoriagatan 3 kör så klart igång ett kalas med housetoner i högtalarna och Club Lollypop kör Extreme Makeover-tema som enligt ryktet ska chocka en och annan besökare; bägge dessa fester äger rum under lördagen.

Malmö
Sportgrabbar unite! Ikväll är det bara att dra på sig sin sexigaste idrottskostym och fetishista loss med andra grabbar som gillar sportkläder. Gå in på http://sportnights.webb.se och kolla av vad du kan ha på dej. Ystadsgatan 13 är adressen för dej som vill gå…
22-01 är det öppet.
Ratatouille kör fredag 20-01 och Club Indigo kör fredagar och lördagar 23-03 och håller såklart ställningarna som partyställen att räkna med. Gaygalevinnaren WONK på Deep, Amiralsgatan 20 är värst med sina lördagsfester till 05; start 23.00.

Publicerad: 2005-02-04 00:00:00