Klubbliv

Bysis, där klubbarna Häcktet och Bysis Gay Club hållt till, fortsätter gayklubbandet och slår på stort ikväll fredag den 28 januari. Det blir sydamerikansk buffé och under kvällen blir det uppträdande av Alexander. Lambda kommer hålla öppet som de tidigare gayklubbarna, varje onsdag och fredag kväll. Platsen är alltså Hornsgatan 82
Kharma är igång med full kraft och samlar centrala stadens festgäng i allt från blåjeans till bakåtkammat hår. Peter och Eddie står för musiken på de två dansgolven.
Club Connection fortsätter vara fulltpackat av en skön blandning gäster. Dj är Inca, Emil Helman och Christer Broman. Connection har sedan en period infört nya åldersgränser. Han 20 och hon 23. Gäller fredagar och lördagar.
Lördagsklubben Lino hyllar ABBA med Edward af Sillén bakom skivspelarna i schlagerdelen. På stora golvet är det Bernhard som spelar. För att riktigt ge ABBA den tid de förtjänar så är Lino öppet till 05.00.
Kinks and Queens har ännu ett kinky och glamoröst party på lördag. Leonora meddelar att hon satsar extra på just glamour och hoppas sen en skön blandning av fetischfolk och vackra damer med eller utan High Heels.
Festen börjar lördag 22.00 på Restaurang Henriksborg vid Danvikstull, Och hela året är inbokat för kinks and Queen, alla de sista lördagarna i månaden.
Som vi skrivit om tidigare så är det dessutom nystart för queerklubben Defekt
på lördag kväll. Platsen blir Grottan på Södermalm.
Fredagar betyder numera även att lesbiska klubb Lilith har fest på Hot Company vid Odenplan. Och som alltid SLM bar för grabbar på fredagar och SLM disco för samma grabbar på lördagar. Barerna/krogarna Torget, Roxy, SideTrack, Göken, Mandus och Populära Sibirien har öppet

Göteborg
I Göteborg är det i kväll Gretas nattklubb som regerar. På lördagskvällen har dessutom Castro party på Första Långgatan, Lollypop på Parkgatan och tjejklubben ZapphoBar på Olof Palmes Plats.

Malmö
Cheek-to-Cheek klubben 40 Carat firar på lördag 10-årsjubileum på Indigo. Självklart är det de trogna plattvändarna PG och Carina som sköter den dansvänliga musiken. I kväll fredag är det Pracha som håller i musiken när nattklubben är öppen.
Ratatouille Gay Bar ger ett skönt tillskott till fredagarna och Wonk dito på lördagsnatten, För grabbarna med läder är det bar i kväll och specialkväll i morgon – tema FF.

I såväl Norrköping som Linköping blir det gayfester på lördag. I Norrköping är det RFSL klubben SeaSide som har tema Tropical Night för att värma alla kylslagna nordbor. Värme och tropisk musik utlovas.
Linköping satsar på fetischer i sin Joy-lokal för såväl män som kvinnor. Allt är tillåtet i klädväg bara det är erotiskt/kinky och inte ”clown” som man framstår som, skriver föreningen på sin infosida.
För bägge RFSL-klubbarna gäller att medlemskap krävs. Gäster kan anmäla sig i förväg så kan man komma in – se deras hemsidor.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2005-01-28 16:08:13