Uteliv Stockholm

Gaykvällarna med Pia, Barbie och Christer Broman på Bysis i Stockholm byter nu skepnad. Efter att DJ Christer Broman och bartjejen Barbie sparkats av ägaren ser Pia Lagergren heller ingen anledning att vara kvar och väljer att gå.
Club Bysis har sedan starten vuxit till ett populärt ställe för Stockholms flator och Corky-kvällarna har lyckats bra under hösten.
Det är ägaren till lokalerna som vill satsa på ett nytt koncept.
– Jag och ägaren har olika uppfattningar om hur
gayvärlden och dess förutsättningar för att driva klubb ser
ut. Konkurrensen är större, det är inte som förr, nu
finns det en herrans massa gayställen och gaykrogar.
Fredagskvällarna har varit lyckade, och vilken krog
kan förvänta sig fulla lokaler en onsdagskväll redan
klockan sju på kvällen, menar Pia Lagergren som för många varit ett bekant ansikte bakom baren de senaste åren, både på Häcktet och Club Bysis.

Att tjejklubben Lilith slår upp portarna i nya lokaler vid Odenplan ikväll efter att ha flyttat från Hornsgatan och Café Umbra välkomnar Pia Lagergren. Själv kan man träffa henne redan imorgon kväll när hon står som kassaflicka i kassan på Lino.
Från en barbrud i rökigt lokal till frisk utomhusflicka. Pia menar att det kommer att bli spännande vad som händer nu och ser redan fram emot lördagskvällen.
– Jag hoppas att det kommer lite fler tjejer till Lino, där finns ju ett underbart schlagergolv, berättar hon och ska idag ha sin första lediga fredagskväll på åtta år.

Gayklubbverksamheten på Restaurang Bysis kommer dock att fortsätta utan trion till och med den 28 januari. Då presenteras ett nytt klubbkoncept; Lambda.
Mer om det kan du läsa här på QX.se längre fram.

Fotnot: De populära Corky-kvällarna dyker upp någon annanstans lovar Corkys redaktör Nenne Nestius. Håll ögonen öppna på QX systersida Corky.se för information.

Och den oefterhärmlige och populäre DJ:n Christer Broman kommer att dyka upp lite här och var. Han kommer bland annat att spela ett antal onsdagar på Connection i Gamla Stan.

http://www.corky.se

Publicerad: 2005-01-07 17:15:10