Nyårsfirande

STOCKHOLM

Göken och en bar har stängt den 23 december till 2 januari. Öppnar igen den 4 klockan 17.00 och kommer då med lite nya viner och en ny meny.

SideTrack har stängt nyårsafton. För de som ännu inte upptäckt deras specialare på söndagar, måndagar och tisdagar kan vi rekommendera ett besök snarast! På söndagar och måndagar får man en tre rätters middag för 195 kronor eller en två rätters för 150 kronor. Och på tisdagar får man mat (vilket rätt man önskar från menyn) och en öl eller ett glas vin för 125 kronor. I januari firar Side Track 6 år, men självaste jubileumsfesten hålls först i februari. Men den som väntar på något gott…

Torget har stängt nyårsafton och så öppnar man igen 18.00 på nyårsdagen.

Roxy har stängt de röda dagarna under nyårshelgen. Man fortsätter med succén Pintxos som innebär baskiska tapas som serveras från bardisken varje söndag.

Mandus har öppet i nyårshelgen från 17.00. På nyårsafton är det nyårssupé som är nästan helt slutsåld. Har du tur och ringer snabbt så kanske det kan finnas nån plats kvar.
Nyårsafton är det öppet till 02.00.

På läderklubben SLM är det nyårsöppet till 05.00. Nyårshelgen har man öppet såväl nyårsafton (med Hi-nrg, Handbag-nrg, Vals, ABBA mm) som nyårsdagen, då årets första läderfest tar vid. I januari är det utannonserat att det dessutom blir en trettondagsfest den 5 januari.
Sedan SLM lagt om reglerna för medlemskap har besöken ökat på klubben och mitt i vintermörkret har det börjar skimra rejält på Wollmar Yxkullsgatan.

I januari öppnar klubb Lilith i nya lokaler. Man flyttar från Hornsgatan och tar sig till Odengatan 60 och Hot Company. Från den 7 januari blir det flatklubb varje fredag hälsar Alex, Lena och Erika.

Connection har fest på Nyårsafton; eftersläpp från 23.00 kostar 100 kronor. Förköp nere hos Connection för supé, 395 kronor klockan 20.00. Nyårsdagen öppet och på onsdagen blir det en trettondagsbal.

På Lino blir det Nyårsdagsfest med JJ där du kan fira in det nya året rejält. Lino har vanligen öppet till 04.00 med Tobbe säger att blir det bra stämning så håller man öppet längre! Pamela och JJ kommer att spela som gästisar minst en gång i månaden framöver.

Kharma by Ulrich har stängt nyårsafton och öppnar igen 7 januari för ett nytt skönt festår.

Populära Sibirien har stängt från den 23 till den 26 december och den 31 december liksom nyårsdagen den 1 januari.
Bysis Gay Club, som ju håller öppet onsdagar och fredagar har nyårskrock i år. Så det är stängt nyårsafton.

På Patricia är det den andra dagen som gäller i år. Den 2 januari är det gayklubb på jollen. Dessutom har de extraöppet med skumparty ikväll torsdag den 30 december!

Chokladkoppen…nyårsafton håller man öppet mellan 09-17 och för alla fika sugna nyårsdagsgayisar är det öppet 12-22.

Muren…På Nyårsafton är det öppet fram till 18.00 och öppnar 14.00 på nyårsdagen.

För festsugna blir det MondayBar-fester. Nyårsbaluns blir det självklart och Münchenbryggeriet blir platsen. Festen hålls tillsammans med Ministry of Sound med DJs som Mark Knight, Martijn ten Velden (Dex n FX), John Askew, Geoff Gains . Och så firas trettondagen med en trancefest på GK..

Och ett tips! Missa absolut inte Mälarpaviljongens helgöppna bar och café. Ett måste för vinterflanerare!

GÖTEBORG

Gretas har deras utbyggnad med en andra våning blivit en jättesuccé. På nyårsafton fortsätter festen(som man inte behöver förköpa till) och även nyårsdagen är det fest för de som vill kalasa in det nya året.

Nyårsafton har Queer öppet. Inget förköp utan det är bara att gå dit och ha kul med alla andra nyårsfirande Göteborgare och turister. Nyckelorden är Gala, Glitter & Glamour; allt under vaksamma ögon på värdinnorna Krizz Dee Light & Miss Fluffy och i schlagerbaren vänder Eric Rusch plattor med Lena Ph, Alcazar, Kikki och gänget.

Haket som inhyser Castro, Backyard och Cherrybomb renoveras. Castro har premiär den 15 januari. Club Mercedes med gratis inträde för tjejer på Gretas blir av den 7 januari. Då får tjejerna övervåningen för sig själva och undervåningen är mixad.

Club Lollypop har stängt på nyårsdagen.

KÖPENHAMN

I Köpenhamn kan man fira på Heaven, som har fest nyårsafton och nyårsdagen. Som om inte detta vore nog går de ut hårt i januari med Viva España-fest den 14 januari.
Pan på Knabrostræde är Köpenhamns största ställe, och har sitt trevåningsdisco öppet nyårsafton till klockan fem.
Glöm inte det klassiska förfeststället Masken på Studiestræde (en parallelgata till Ströget). Dom serverar extra billig ”snö-öl” hela december.
För partysugna tjejer rekommenderas Copenhagen Bitch Club på Østerbrogade 79. Den 5 februari har dom en temafest som heter Kys Hinanden mellan 21 och 05, med liveframträdande av tjejbandet Nul Putte. Man reservera biljetter genom att maila [email protected] så blir det billigare än att betala i dörren.

MALMÖ

Wonk har öppet på nyårsafton med ett festligt treårsjubileum och fortsätter dagen efter, 1 januari alltså, med att ha öppet som vanligt.
DJ:s ärDeeJay Johnny och det sägs bli ett kalas utan dess like.. Adressen är som vanligt Amiralsgatan 20 i Malmö.

På Indigo firas Queer New Year och dagen efter, på lördagskvällen är det Tjejfest på Indigo.

På SLM är det klubbnatt på nyårsnatten och på söndag är det ”klubbsöndag” mellan 16-20.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2004-12-30 00:00:00