Pink Christmas 2004

Alcazar kommer och delar med sig av skönsång, likaså Mathias Holmgren, Anna Sise, Fredrik Kempe, Micke Swahn, Arhild Johnsen, Jörgen Lindström och givetvis Stockholms Gaykör. Ulf Lidman håller i julhälsningarna och väver som vanligt ihop en fin julklapp i form av varma ord.Glitter, glamour, julsånger och en del överraskningar utlovas. Och det kostar absolut inget att se konserten, berättar Ulf Lidman:
– Det är fjärde gången vi kör gayjul och det har växt för varje år som går. Jag har gett massor av intervjuer och det verkar ha spritt sig att vi gör något helt annorlunda.
Vad är det som händer?
– Vi har fantastiska artister som bjuder på en fin blandning av allvar och show. Artister har hör av sig och vill vara med och vi har plockat ihop en bra blandning utifrån vad vi tycker blir bra. Vissa artister har sagt att gayjulkonserten är något av det starkaste de varit med om. Samtidigt är det lite oroligt från kyrkans håll eftersom de traditionella undrar:”vad ska de nu hitta på?”(skrattar). Men det blir en fin blandning av allvar och skratt!
Vad ska man tänka på?
– Kom i tid! Förra året var det kö i två timmar ända från Vasaparken och alla kom nätt och jämt in i kyrkan som rymmer 1200 personer. I år har intresset varit stort från så många hål, att alla som vill nog inte kommer att rymmas i Gustav Vasa-kyrka när det är dags. Så var ute i god tid!
Gustav Vasa Kyrka Odenplan 18.00. Dörrarna öppnas 17.30

Nästa Regnbågsmässa kommer att hållas i Sofia Kyrka, dit aktiviteterna flyttar efter nyår.

http://www.regnbagsmassan.nu/

Källa: Läs mer

Publicerad: 2004-12-19 01:00:00