Familjelycka

Världens celebriteter håller andan; är det ett julkort som dimper ned i brevlådan eller är det en eftertraktad inbjudan till Sir Eton Johns bröllop?
Popdivan Elton John och hans pojkvän; David Furnish har efter elva år tillsammans beslutat sig för att bli man och man. Vigseln ska äga rum på Beckingham Palace dvs David Beckham och Poshs lyxvilla utanför Hertfordshire i Strorbrittanien. Det sägs att paret Beckham ska döpa sina söner i samma veva och att det passar bra med bröllop samtidigt eftersom Elton är gudfar till sönerna.
Den brittiska kyrkan accepterar ännu inte homosexuella äktenskap fullt ut, men Elton och David tänker registrera partnerskap i en ceremoni med både präst, ringar och äktenskapslöften.

Beckhams är även aktuella som Maria och Josef i en installation av vaxdockorna av paret som finns på Madame Tussauds i London. Dockorna har vållat uppståndelse i Storbrittanien och kristna grupper protesterar mot dess existens. Installationen attackerades dessutom i helgen av en okänd person som anser att den hädar Jesu födelse. Dockorna lär ha skadats men polisen vill inte berätta hur…

Publicerad: 2004-12-13 15:51:01