Luciahelgen är här och gayklubbarna satsar hårt på julfirande homosar av alla de sorter. En vecka innan Pink Christmas slår till i Stockholm så är det lesbisk himmel och drug-tävling i Stockholm.
Lesbian Heaven med MJM Propaganda hålls på Mondo och i källaren under, på GK är det DragQueen of the Year. Sex dragqueens tävlar om titeln och dessutom kommer en Miss Qruiser koras, vald av Qruisers medlemmar.
Fredag betyder även Kharma by Ulrich, Populära Sibirien, Connection (ikväll med Dj Inca och i morgon med Dj Emil), Bysis GayClub och självklart barerna och restaurangerna Torget, Mandus, Göken, SLM (det ryktas om ett galet luciatåg i morgon…) och SideTrack.. och så Roxy som just nu har ett närmast galet härligt besök från Mallorca. Mallorquinsk mat från lyxkrogen La Residencia. Kul och fantastiskt god satsning och än mer kul att krogen varit fullsatt veckan lång.
Stockholm är verkligen en bra gaystad! Missa för allt i världen inte en skön kaffepaus i shoppandet på Muren, Chokladkoppen eller Mälarpaviljongen som håller öppet på helgerna. På Lino är det Bernhard som spelar på stora golvet, Edward i Schlagerbaren och Anders i Vinterbaren. Lördag kväll alltså! Inte allt för vågad är väl gissningen att det blir ett luciatåg på Fjolljollen på söndag.

I Göteborg är det självklart Lucialivat också. Drag-On-Line ser till att stan förstår hur en riktig Lucia ser ut! På lördag kan du se dem 14.00 på NK, 15.00 i Nordstan, 15.30 på Murveln och så på kvällen luciar de på Club Lollypop.
SLM har läderjulfest på lördagskvällen och självklart är det öppet på Gretas såväl ikväll fredag som lördag.

I Malmö är det Switch/transcafé ikväll fredag följt av Night Club Indigo. På lördagskvällen blir det NCI(ungdomsfest. Lördag kväll innebär även WONK som firar luciahelgen med Nanne Grönvall på scen och 100% schlager!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2004-12-10 19:28:42