Shop

Julen är här och julklappar för såväl homo-bi-trans som heterokompisar och släktingar hittar du i QX Shop.
Allt från julgranar och halsdukar i regnbågsfärgerna till böcker med homo-bi och transtema. Och så en massa sköna nalla så klart! Lagom till jul har vi fått hem nya snygga presentpåsar med julmotiv att lämna över dina gåvor med på glöggbjudningar eller julafton. Och självklart fler julkort. För första gången har vi dessutom Chanuka-vykort, men skynda på att beställa för Chanuka börjar på tisdag!
Missa inte heller den lyxiga fotoboken ”Dieux du Stade” med Francois Rousseaus bilder av franska rugbyspelare. Snyggare och mer homoertiskt för man leta efter!

Från idag fredag den 3 december och till den 20 december får den som julshoppar för mer än 300 kronor en Guldgåva av oss.
Tillsammans med dina julklappar skickar vi dig ett Guldkort för en månad guldmedlemskap på Qruiser (värde 50 kronor). Handlar du för 600 kronor får du två Guldkort en månad vardera, och så vidare.

För att spara extra pengar kan du dessutom beställa och betala dina varor portofritt. När du skall betala så välj bara att du hämtar ut dem på QX Shops julmarknad den 18 december mellan 12-16 på Bysis – mitt under Pink Christmas-helgen. Därmed garanterar du dig dessutom om att de inte är slut.

http://www.qx.se/shop/

Publicerad: 2004-12-03 16:51:48