QX december 2004

Alexander Bard är en av Sveriges mest framgångsrika artister(Army of Lovers, Vaccum,Bodies without Organs och Barbie) och låtskrivare(Lili & Susie, Ankie Bagger, Barbados, Tommy Nilsson och Jerry Williams). För några år sen hade han lagt ned musiken och idag toppar hans Bodies without Organs listorna i Ryssland och Ukraina.Vad hände? Vidare berättar Alexander om varför gays är så viktiga för musikindustrin, om sin nrelation till gayvärlden och varför Midi. Maxi & Efti gjort en av de bästa plattorna någonsin.

5 pratar sex
I förra numret var det bögar, nu är det flatornas tur att öppna upp sig om vad som händer i sovrummet. Vi har träffat fem flator som berättar ALLT. Vaniljsex? Lesbiska sängdöden? Dildo? Onani? Bästa sexet? Läs om svaren i decembernumret av QX.

Så firar vi jul
Fyra homosexuella par berättar om sitt julfirande och sina traditioner. Pyntas det till förbannelse eller räcker det med en julstjärna? När slutade man tro på tomten? Och vad är värst på julbordet?

25 presenter under 100:-
I tider av glöggfester och julcocktails måste man ha med sig en bra gå-bort-present, Redaktionen gav sig ut och dammsög Stockholms butiker på de bästa gåvorna(som givetvis funkar hur bra som helst som julklappar också…)

Mika Liias är VD för Make Up Store
Med 63 butiker runt om i världen är Make Up Store ett sminkimperium att räkna med. Mika som är VD berättar om starten i mtten av nittiotalet, killars sminkvanor och vem som är den fulast sminkande svenska kändisen.

Helen Sjöholm är favoriten
Fantastiska sångerskan Helen Sjöholm toppar Svensktoppen, har setts av över en miljon svenskar i ”Så som i himmelen” och sjunger så man ryser. Klart vi ville stämma träff med henne.

QX-gala dags!
Nu är det dags att börja nominera era favoriter till årets bästa gala. Det är ni som utser vem som gjort årets låt, vem som är årets TV-personlighet och inte minst; vem är årets homo/bi?
Peter Jöback?, Kim Kärnfalk?, Christer Lindarw?, Birgitta Stenberg? Jonas Gardell? Magnus Carlsson? You tell us!

Idol-Daniel
Vi träffade den rödhårige finalisten och favoriten Daniel Lindström från Idol 2004. Han berättar om hur han upptäckte musiken, om gayfansens brev och vad han gör när ingen annan ser på.

5 hotellsviter
QX gläntade på dörren till fem av Stockholms snyggaste och största hotellsviter. Vad ingår och vad kostar det?
Kan man hyra dom till en romantisk weekend eller för nyårspartyt?

Dessutom:
En ny sida gör entré i QX; Skönhet och hälsa!
DVD-boxarna med TV-serier du måste ha i jul,vi tar pulsen på Faluns gayliv, vår nyligen prisbelönte Mats Strandberg goes bajs i krönikan och vi tipsar om prylar vi vill ha. Och såklart har vi varit på bio och sett nya finska flatfilmen ”Hela vägen” och bögfilmen ”Touch of pink”. Sen har vi lyssnat på After Darksdebut-CD, Gwen Stefanis soloplatta och Peter Jöbacks nya. Och en massa, massa annat…..

QX finns ute i Stockholm under onsdagen och senare i veckan i Malmö, Göteborg och Köpenhamn.

Publicerad: 2004-11-24 00:00:00