Pink Christmas 2004

Pink Christmas Cruise på lyxkryssaren Silja Opera lämnar Stockholm den 16 december 19.00 och gör en 20-timmarskryssning på Ålands hav.
Bakom kryssningen står klubbfixarna Monday Bar med support av Qruiser och Silja Line. Till skillnad från andra Östersjöbåtar saknar Opera bildäck och är helt byggd just för kryssningar. Bland annat innebär det att det finns väldigt många tvåbäddshytter och att inga hytter är under vattenytan.
Underhållningen ombord blir en blandning av glad schlager och tung klubbmusik. För den första musikvarianten står artisterna Baccara och Kikki Danielsson och när dessa sköna schlagerdivor inte står på scen är det Dj Edward som spelar just schlagermusik.
Klubb-golvet leds av Dj Jörgen Andreasson, Jens Crusenborg och Eddy Cabrera, så de som inte helt orkar en kväll med alltför bra vibrationer kan också festa en hel kryssning i sin rytm. Nenne och Jessica (Lesbian Heaven och Corky Bar) har ett eget musikset med mixad dansvänlig musik.
Cunigundas underbara mödrar håller närmast traditionsenligt på gaykryssningar en bingo-show och Wallmans Salonger är dessutom på plats och showar resan lång.
Med kryssningsfartyg följer självklart möjlighet till romantiska middagar eller bastubad och inte minst taxfree shopping – passande inför julhelgernas fester och presentutdelningar.

Qruiser finns på plats och kommer förutom datorer och snack med gänget bakom sajten att hålla i ett dansspel”! I en nystartad klubb på Qruiser börjar några resenärer redan samlas för att planera hyss på båten!
Besök Pink Cruise-klubben

När båten kommer tillbaks till Stockholm är stans nya gayevenemang Pink Christmas igång med full kraft. Hela helgens program kommer att publiceras i nya numret av QX, bland godbitarna märks julfester, (du kan beställa dina grejer redan nu via QX Shop)
QX Shops julmarknad och så Regnbågsmässans GayJul på söndagen.
Inför och under helgen säljs en Pin på medverkande gayställen och affärer, hela intäkten av försäljningen går till en nybildad förening som verkar för HBT-flyktingar i Sverige. De som köpt och bär Pink Christmas-nålen får erbjudanden och rabatter under helgen.

http://www.gaycruise.se

Källa: Mer om Pink Christmas Gay Cruise

Publicerad: 2004-11-10 17:27:49