Gay

Kollade ni på ”The L-word” igår? Det är sedan tidigare klart att en ny säsong av såpan ska spelas in och nu börjar det läcka ut namn på skådisar som gästspelar.
Liza Minelli ska tydligen göra ett inhopp; men huruvida det blir som sig själv eller i form av en roll är inte offentliggjort ännu.
Och öppet lesbiska skådisen Cameryn Manheim som vi senast såg i ”Advokaterna” på TV4; dyker upp i en roll under säsong två.
Och dessutom dyker Madonnas gamla ragg upp. Sandra Bernhard som spelade flata med den äran i ”Roseanne” ska spela Jennys straighta litteraturprofessor.

För några veckor sen skrev vi om Marc Almond som skadades svårt i en trafikolycka. Nu verkar det som om det ser bra ut för i helgen flyttade Almond från intensivvårdsavdelningen till en vanlig avdelning.

Gamla poppianokungen Elton John har ändrat inställning om äktenskapet. Han och sambon David Furnish är inte gifta men nu önskar Elton annorlunda:
– Jag har alltför många gånger sett hur släktingar tar allt de kommer över om en part i ett homosexuellt förhållande dör. Och den som är kvar blir utan allt gemensamt paret haft ihop. Jag vill värna om min rätt i samhället, menar Elton John som just nu är aktuell med nytt album.

Uppföljaren till succéfilmen om Bridget Jones, ”Bridget Jones: The Edge of reason” innehåller en lesbisk kyss. Renee Zellweger som åter spelar Bridget kysser sin motspelerska Jacinda Barrett i en av filmens scener.
Renee sägs ha varit spänd över inspelningen av kyssen och den fick tas om ett par gånger men sen satt den…

Publicerad: 2004-11-02 19:43:47