Det törstiga numret:

Kung i baren
De jobbar när vi andra roar oss och blandar färgglada drinkar i en aldrig sinande fart. De är bartenders och vi är nyfikna på hur vi ska bete oss när vi hänger i baren.

Fem pratar sex
Alla gör det och ämnet kan diskuteras till världen går under. QX vill alltid veta mer om sånt man inte alltid pratar högt om. Hur har bögar sex, är det analsex hela tiden? Och hur ofta? Vi snackade med fem killar om sex.
Och håll ut tjejer, snart är det er tur…

Måndagkvällar är flatornas heliga timme
För ett par veckor sedan började The L Word att sändas i Sverige. Det är serien vi alla fantiserat om men aldrig vågat drömma om att få se i teve. Skulle du ha missat avsnitten som alla pratar om så är handlingen enkel att sammanfatta.

Vem sa att tuffa killar inte dansar
Ingen After Dark-show utan ett gäng sexiga dansare. Så även i årets succéupplaga på Tyrol ”La dolce Vita”, där de sex dansarna tar större plats än vanligt. Det blir såväl en sketch om den metrosexuelle mannen, som en homoerotisk pas de deux helt på egen hand – utan en endaste druga i sikte. Men vilka är då dessa snygga och dansanta karlar?

Vår egen Fred på Billboard
Amerikanen Fred Bronson är musikjournalisten som vi beundrar. Om man har varit bakom kulisserna på Melodifestivalen, Fame Factory eller Eurovision Song Contest i Istanbul så visst finns Fred där; han är nämligen ett stort fan av eurovision och melodifestivalen.

Anders är nytt stjärnskott i Cirkus Cirkör
I november är det dags för Cirkus Cirkör att uppträda i Sverige. Efter en turné i Europa är det dags för gruppen att visa upp sig här hemma igen. QX tog ett snack med det nya stjärnskottet i Cirkus Cirkör – Anders Aastrup Jensen.

Alla pratar om Le Tigre
Det finns band som folk lyssnar på och dansar till. Och så finns det band som inspirerar sina lyssnare att starta egna band, läsa Sylvia Plath och jaga sällsynta Bratmobile-singlar. Le Tigre har alltid tagit sitt folkbildande syfte på största allvar. QX fick en kort pratstund med bandet.

Stina Gardells ”Regnbågsungen” på Filmfestival
Regnbågsungen” är Stina Gardells senaste dokumentärfilm. Hon har tidigare gjort de uppmärksammade ”Se mig!” och ”Den perfekta araben” ihop med Benjamin Wolff. Nu har hon gjort ett en film om att vara barn och ha en familj som inte ser ut som alla andras. QX träffade henne för en pratstund.

Dessutom:
Pink Christmas Cruise – ny gayresa på sjön i jul, vi kollar in tre böcker från tre blondiner Pamela Anderson, Traci Lords och Paris Hilton, Mian Lodalen skriver om L-word, vi listar gayfilmerna på Stockholm filmfestival, vi pratar med Lesbian Pulp-o-rama och vi frågar folk på krogen vad de gör när ingen annan ser på. Dessutom recenserar vi skivor med Fabrizio, Natasha Bedingfield, The Donnas och Elton John och så har vi varit på bio och bland annat sett ”De Lovely” och ”Bombay dreams”.

Publicerad: 2004-10-20 00:00:00