Stockholmsmys

Hösten är en ypperlig tid för natursköna promenader vid vattnet. Ett gångstråk som rekommenderas är längsmed Norr Mälarstrand från Stadshuset med slutdestination Mälarpaviljongen, som just nu genomgår en förändring inför en ny säsong, vintersäsongen.

– Vi ser fram emot att kunna hälsa våra gäster välkomna på helgerna, då vi kommer att servera mat med inriktning åt klassisk husmanskost berättar en entusiastisk Arto Winter, en av Mälarpaviljongens ägare.
På menyn kommer det bland annat att finnas ärtsoppa med pannkakor, pytt i panna, viltgryta och andra mustiga maträtter på krogen som håller helgöppet 11-18. För hurtbullarna som kommer med skridskor över Riddarfjärden när isen lagt sig är varm choklad och hembakad bulle ett välförtjänt energitillskott.
– Vi har glasat in barbryggan och håller på att installera ett rejält värmesystem. Inredningen kommer att bli rustik, hemtrevlig och med hög mysfaktor säger Arto till QX.se.

En annan nyhet för vintersäsongen är att privatpersoner, företag och grupper numera kan hyra den för arrangemang så hett eftertraktade rökfria paviljongen.
Med sitt läge på en brygga ute vid vattnet är den en av Stockholms mest natursköna festvåningar. Paviljongen erbjuder 40 sittplatser och kan bokas för t ex partnerskap, vinprovningar, presskonferenser, privata middagar, barndop, högtidsdagar, eller varför inte av en qruiserklubb som vill träffas IRL?
– Vi kommer att ha paviljongen öppen för arrangemang hela veckan samt helgkvällar från kl 18.00. Det går bra att ringa vårt kontor och lämna ett meddelande, därefter kontaktar vi gästen för menyförslag och arrangemangets inramning hälsar Arto.

Norr Mälarstrand 64
Öppet helger 11-18

http://malarpaviljongen.se

Publicerad: 2004-10-08 18:26:37