TV

Efter att ha uppnått megakändisstatus i skvallerpressen är Paris och Nicole tilbaka i rutan. Efter förra sommarens vistelse i Arkansas ska de den här gången bila genom USA med en husvagn. Givetvis lämnas kontokort och kontanter hemma.

Numera världsberömda Paris Hilton och Nicole Richie packar Manolo Blahnik-skorna, Emilio Pucci-sjalarna och lyxiga sminkväskan för ännu en resa. I en rosa lastbil med husvagn och med varsin hund(chihuahuan Tinkerbell har numera kultstatus på internet!) i famnen ger de sig ut på ett ”Thelma och Louise”-äventyr.
Med start i Miami och mål i Los Angeles blir det en händelserik strapats för brudarna.
Under resans gång måste de ta ströjobb, söka uppehälle hos värdfamiljer och finna sig tillrätta i små hålor på den amerikanska landsbygden.
Ikvällens avsnitt får de tigga ihop pengar till vägtullar och bensin. Sen får de en chans till inkomst på tjurrodeon vid The Batten Ranch. Ägaren J.O. Batten tar med tjejerna ut på en ridtur och Paris kastas av hästen i galopperande fart. När man är värd 350 miljoner dollar tas inga risker och Paris flygs omgående med ambulanshelikopter till närmaste sjukhus…

Snart dyker Paris Hilton även upp i skräckfilmen”House of Wax” och hon är även aktuell med en självbiografi(!)”Confessions by an heiress”, en egen smyckeskollektion och en popplatta.
Just nu sägs Paris dejta ex-gayporrskådisen Simon Rex

TV3 kl 20.00

Publicerad: 2004-10-07 13:17:37