Helgen som gick

Marry me baby, one more time
Britney Spears har gift sig. För andra gången i år väljer popprinsessan att hänge sig i ett äktenskap. Liz Taylor ligger väl sömnlös nu när det finns någon så ung som redan avverkar makar på löpande band och därmed kan hota hennes äktenskapsrekord.
Efter nyårsbröllopet med barndomskärleken Jason Alexander stod Kevin Federline i vitt som make nummer två.
Utanför Los Angeles ägde vigseln rum inför ett tjugotal vittnen. Värt att notera är då att Britney hade hela fem brudtärnor! Brudklänningen gick i vitt och till det hade Britney slöja och en liten tiara, brudbuketten gick i vitt och rosa. Ringarna var i platina och både brudgum och brud lär ha gråtit en skvätt under vigseln.
Den 16 oktober; som först antogs vara det datum som vigseln skulle bli av, blir nu en fest för de nygifta tu.

Gayvänlig Emmygala
USA:s viktigaste TV-pris delades i natt ut till tv-stjärnor som lyst lite extra under det gångna året.
”Angels in America” tog storslam i miniseriekategorierna och vann i princip de priser serien kunde vinna.
Al Pacino, Meryl Streep, Jeffery Wright och Mary Louise Parker var några av skådisarna från serien som prisades.
Amerikanska Fab-5 fick pris i realitykategorin och bevisade att bögar kan.
Homosexuelle David Hyde Pierce som spelar Frasiers neurotiske brorsa i ”Frasier” fick pris för bästa biroll i komediserie.
Andra vinnare som vi jublar extra åt är Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixons prisade insatser i Sex and the City. Kvinnlig huvudroll och kvinnlig biroll i komedi prisades dessa kvinnor för.
I de stora kategorierna vann ”Sopranos” för bästa drama, ”Arrested Development” för bästa komed, James Spader blev bästa manliga skådis i Dramaserie för ”Advokaterna” och Alison Janney prisades för kvinnlig dramainsats i ”Vita Huset”.
Favoriter som blev helt prislösa blev ”Vänner” som inte vann något sitt sista år och ”Will & Grace” som också fick se sig slagna.

..och sen var de elva…
”Idol 2004” har jämnat ut könskvoten i startfältet och juryns val till en jokerplats inför fredagens första final i TV4-programmet är Lorén Talhaoui. Västeråstjejen är jublande glad såklart och ser ut att ligga bra till enligt fanundersökningar på landets största tidningars webplatser. Bäst ser det inför fredagen ut för Darin som ligger hästlängder före rödhåriga tvåan Daniel.

Annars…
Neve Campbell från ”Scream-triologin” spelar lesbisk i en ny film. Mest uppmärksammad är en långdragen nakenscen i duschen, och en het scen med motspelerskan Joelle Carter. ”When will I be loved” heter filmen som tyvärr bara går upp i begränsasd upplaga, vilket tyvärr oftast betyder direkt-till-DVD för oss i Sverige.

Robbie Williams sa nej till ett lukurativt avtal om att spela homo på en av Broadways största scener. Det var i den rosade musikalen ”The Boy from OZ” som Robbie var tänkt att gestalat den numer avlidne Peter Allen som hittills spelats av hunken Hugh Jackman från ”X-men” och ”Van Helsing”.
Robbie säger sig vara rädd att ytterligare spä på gayryktena som omger honom.
Moget, Robbie; säger vi.

Och slutligen; veckans roligaste trailer finner du på ”adirtyshamemovie.com”. Tracey Ullman är hysteriskt kul i trailern till gayfavoriten John Waters nya film. Missa inte trailern där Selma Blair skymtar förbi med enorma fejkbröst.

Publicerad: 2004-09-20 12:19:09