Regnbågsfestivalen 2004

Regnbågsfestivalens höjdpunkt ”Den stora Regnbågsfesten” på Slagthuset den 11 september blev så lyckad som bara en riktigt stor fest kan bli. Så mycket karlar där var som jag aldrig hade sett förut. Även om jag har gått över en hel del under årens lopp så kunde jag tryggt konstatera att jag inte är någon slampa, bara en smula sexuellt provokativ. Många av mina kära väninnor från Köpenhamn hade tagit tåget över bron för att tillsammans med mig vara med och festa loss i riktig festivalanda.
Livebandet Le Freak bjöd publiken på gungig och dansant livemusik, medan Dj Pracha huserade på det stora dansgolvet. Kvällens värdinna, som var ingen mindre än min kära väninna Katarina Larke, tog publiken med storm då hon först sjöng av hela sitt hjärta och sedan utsatte publiken för en enorm nakenchock som skulle ha fått flickorna i Afro-Dite att blekna. Därefter ledde hon galakvällen med ledig och obesvärad elegans iklädd nya spektakulära kreationer inför varje entré i bästa Edith Crepp-anda.

De La Fuente vs Zheta dansade loss till publikens stora förtjusning och Jonas Hedqvist porrade runt på scenen så jag blev alldeles till mig i trasorna. Maja Gullstrand, känd från Fame Factory, bjöd på smekande toner med sånger som bara hon kan framföra. Naturligtvis så presenterades också Regnbågslåten 2004 ”10 år i Malmö” av låtens upphovsmän Edhen och PZ. Kvällens ”hemliga” gästartist var ingen mindre än Alcazar. Det var ett rent nöje att dela loge med dem och mer älskvärda stjärnor får man leta efter. Att de sedan är både snygga och begåvade är ju ett stort plus.
När jag var på väg hem vid fyratiden efter en mycket lyckad kväll stötte jag på en del av personalen från Wonk som var på väg in på festen. Wonk stängde redan klockan 03.00 så gänget med Madam Wonk och Belinda i spetsen fick då chansen att kunna festa loss några timmar till. Jag gav dem avslutningsvis rådet: ”Glöm nu inte att gå hem innan ni lägger er, flickor.”

PELLE KANINS BILDER


DJ Pracha in action

Publicerad: 2004-09-12 20:58:08