Skvaller

Robbie Williams envisa gayrykten

Popstjärnan Robbie Williams överväger att vidta rättsliga åtgärder mot engelska tidningen People efter att de publicerat en story om att Williams skulle vara gay.
Dansaren Nathan Conroy berättade om en het natt med Williams medan denne var med i Take That. Med andra ord gamla nyheter som nu grävts fram för att skapa rubriker.
Nathan Conroy hävdar att de hånglade och sen hade sex efter att ha träffats ute på en nattklubb.
Robbie Williams sexualitet har tidigare varit omgärdad av gayrykten men hans otaliga kvinnoaffärer med kvinnor som Rachel Hunter, Kylie Minogue, Geri Halliwell och en av systrarna Appleton från All Saints har gjort att många tvivlat på att Williams skulle dras till grabbar.
Förra året visade brittsik TV en dokumentär där Take That-medlemmen Howard Donald antydde att ”Robbie kan vara gay” och en före detta manager till Williams menade att Robbie var ”totalt gay”.

Robbie själv har själv bidragit till ryktesspridningen genom att berätta att ha skulle kunna tänka sig sex med en kille och att han tycker filmstjärnan och tillika wrestlaren The Rock är het.
I en ny biografi om Robbie Williams erkänner han att han fejkat situationer som får det att verka att han är gay.
Bland annat fejkades paparazzibilder på sångaren när han gick ut ur en gaybutik med en annan man i handen.
Tanken var då att skvallerpressen mer eller mindre skulle undvika Robbie eftersom de aldrig kunde veta vad som var sant och vad som var fejk, och lämna honom i fred.
Dessa bilder förstördes dock, men liknande fejkade bilder på honom och fotomodellen Rachel Hunter som halvnakna gullade kom ut till pressen.
Robbie Williams är under hösten aktuell med en samlingsskiva där han samlar sina hits som solostjärna.

Christina Aguillera hånglar med tjej igen

Efter förra årets stora MTV-händelse då Britney och Madonna bytte saliv med varandra vill den tredje inte lika omtalade parten Christina Aguillera visa att (den icke filmade) kyssen med Madonna under samma gala inte var en engångsföreteelse.
Det skvallras om att Christina och Paris Hilton hånglade under den senaste MTV-galans efterfest.
-Paris var helt på när Christina visade vad hon ville, berättar en källa. Men det ska tilläggas att klockan var runt fem på morgonen och varken Paris eller Christina är kända för att spotta i glaset; så…
Och Aguillera som gick prislös från galan berättade strax innan sändning att hon är upp över öronen förälskad i sin pojkvän Jonathan Bratman.

Susan Sarandon gör lysande reklam.

Skådespelerskan Susan Sarandon visar stöd för gaysamhället i en ny reklamsnutt som gjorts för GLAAD. GLAAD som kämpar för gayrättigheter i USA är kvicka på att agera när det gäller nöjesbranschens snedsteg mot homosar och Susan har länge stött dom.
I filmen sitter Sarandon och drar bladen av en blomma och upprepar mantrat ”han älskar mig, han älskar mig inte”; sen tittar hon mot kameran och säger ”bryr ni er verkligen om han älskar mig? Jag menar vem jag älskar berör ju inte er, eller hur? Och om jag var gay och sa ”HON älskar mig, HON älskar mig inte? Skulle det angå er mer? Antagligen inte. Gay, straight eller bi; kärlek är kärlek.”
Fler borde vara som Susan…

Publicerad: 2004-09-05 00:00:00